Magazin > VIP
47048 ogledov

Ljubezen po domače: Tudi rezultat nove sezone je dojenček!

ljubezen po domače POP TV
Kandidata, ki sta se zaljubila v najnovejši sezoni šova Ljubezen po domače, sta pred kratkim postala starša.

Junakinja podeželja Mihaela v šovu Ljubezen po domače ni našla ljubezni, jo je pa njen kandidat Matej in mladenko vsi gledalci šova dobro poznajo. Gre za simpatično Sentyo, ki se je v letošnji sezoni potegovala za srce Davida Krulčiča, a se je ta odločil za Vanjo. Kot smo že poročali, je temnolaska  na družbenih omrežjih maja in junija objavila dve fotografiji, na katerih je označila Mateja. Ob romantičnem posnetku je zapisala: "Samo midva - že od nekdaj je to dovolj."

Golobčka pa sta hitro napredovala, kot poroča spletni portal Njena.si sta namreč zaročena, 22. oktobra pa sta dobila najlepše ljubezensko darilo, hčerko Auroro. Tudi letošnja sezona je tako obrodila sadove in zaljubljenca iz šova razveselila z dojenčkom. 

V preteklih sezonah je oddaja v ljubezen in starševstvu združila že več parov, med njimi Jaka Hafnerja in Ano, ki se je v šovu sprva borila za srce njegovega brata Gašperja. Prejšnjo sezono pa sta se zaljubila in se dojenčka razveselila čebelar Damjan Šalamun ter njegova Barbara Pastirk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sentya (@sentya.tiya.awbell)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice