Magazin > VIP
15585 ogledov

Ljubezen po domače: Tega še ni bilo! Obe nagnal, naslednji dan pa storil to!

sonja plešnar, mitja rus Pop TV
"Huje kot turške serije."

Kandidat šova Ljubezen po domače, Mitja Rus, je domov poslal tako Natašo kot tudi Sonjo, a s svojo odločitvijo na koncu očitno ni bil povsem zadovoljen.

Sonji je sicer obljubil, da se bosta nekoč spet srečala, da bosta ostala prijatelja in da bo prišel na obisk, da pa se bo to zgodilo že naslednji dan, si Sonja tudi v svojih najbolj divjih sanjah ni predstavljala.

sonja plešnar | Avtor: Pop TV Pop TV

"Razmišljal sem in razmišljal. Na koncu je v življenju pomembno sonce, nekaj, kar mi pogreje dušo, in Sonči je tista, ki mi na obraz nariše nasmeh in mislim, da je čas, da ga tudi jaz njej,“ je povedal in odšel do Sonje. 

Mitja je spoznal tudi njeno mamo, ki je bila šokirana. "Kako mora fant že drugi dan priti? Sinoči je prišla domov in nič omenila. Po eni strani sem vesela, da sem ga spoznala in da sedaj vem, kje in s kom je bila. Po drugi strani sem si pa mislila, da je to huje kot turške serije,“ je povedala.

Sonja je bila vzhičena. "Kot bi zadela tombolo za 100 milijonov,“ je vriskala in se takoj odpravila po kovček, ko ji je Mitja povedal, da bi jo rad odpeljal na lepše. Golobčka sta si privoščila glamping in se prešerno zabavala.

sonja plešnar, mitja rus | Avtor: POP TV POP TV

 
Komentarjev 2
  • Avatar Darsialessa
    Darsialessa 00:28 05.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Fulmmer 14:26 04.december 2021.

    A Mitja nima nobenega prijatelja, ki bi mu svetoval, naj si najde drugega okulista?