Magazin > VIP
40165 ogledov

To so Sonjine (Ljubezen po domače) čudovite poročne fotografije!

Sonja Plešnar Facebook
Kakšna lepotica.

Sonja Plešnar, ki se je letos v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce Mitje Rusa, ima za sabo dolgoletno zvezo z Nizozemcem Richardom. Par je bil skupaj 18 let, in čeprav sta narazen že 13 let, Sonja bivšega moža do nedavnega ni mogla pozabiti. Ko je izvedel, da v šovu išče ljubezen, se ji je oglasil in jih dal odgovore, s katerimi je končno lahko prišla do zaključka. Več o tem TUKAJ.

A nekoč sta imela pred sabo svetlo prihodnost. Par je imel kar dve poroki, eno v Sloveniji, eno na Nizozemskem in na obeh sta imela okoli 80 gostov. Sonja je nosila dve poročni obleki, ki ju je oblikovala sama, prav tako je skrojila tudi poročno srajco za svojega ženina. Čeprav se za otroke nista odločila, pa sta imela dva psa, Asterixa in Happy

Sonja Plešnar | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

A Sonja je s preteklostjo zaključila in pripravljena je na nove ljubezenske podvige. "Veliko mi pišejo na Facebook, celo pošiljajo slike in svoje življenjepise. Če bi se s kom dobila, bi ga zagotovo prej dobro preverila, da ni kakšen kreten. Imam pa tudi veliko ponudb za seks, ker sem povedala, da sem že 13 let brez. A nisem erotična linija in nikamor se mi ne mudi. Tovrstnih ponudb ne sprejemam," je povedala Sonja. 

Sonja Plešnar | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 5
  • Janez_53 21:10 13.december 2021.

    Saj res! Kako se lahko takšna lepotica tako iznakazi?

  • wingspan15 10:20 13.december 2021.

    le kaj pripelje do tega, da se lepa ženska takole iznakazi. Škoda.

  • Fredi34 08:30 13.december 2021.

    Saj včasih ni tako slabo izgledala. Madonca, kaj je naredila iz sebe...

Sorodne novice