Magazin > VIP
29523 ogledov

Ljubezen po domače: Po pismu simpatije domov poslal vse kandidatke, mu je sedaj žal?

milan podgornik POP TV
Milan iz Ljubezni po domače je še vedno samski.

Pa tako dobro je kazalo! Milan Podgornik je med snemanjem šova Ljubezen po domače v svoji hiši pozdravil tri kandidatke, a vse poslal domov, ko je dobil pismo "skrivne gospe“, s katero se poznata že dalj časa. 

"Človeka, kot si ti, le stežka se dobi. Ob tebi vsa žalost odhiti in duša k nebu odhiti. Ob tebi človek nikoli ni sam, naj povem ti, da rada te imam,“ je Milanu sporočila v romantičnem pismu. 

Milan je za Žurnal24 povedal, da sta s to skrivno gospo še vedno le prijatelja. Kot nam je razložil, je bila pred oddajo ona tista, ki se ni mogla odpreti novi ljubezni, sedaj pa je težava pri njem. "Bojim se razočaranja. Zdaj sem jaz problem. Ne upam verjeti na besedo. Komer koli. Težko se sedaj odprem, čeprav si želim. Res moram preveriti stanje, da ne bom razočaran. Raje po tihem trpim in preverjam,“ nam je zaupal Milan in dodal: "Ne bi rad končal sam, a razočaranj je bilo preveč.“

Na vprašanje, ali se boji, da bi mu njegova simpatija ušla, ker mora sedaj čakati nanj, pa Milan odgovarja: "Ne. Ta oddaja mi je dala samozavest, da moram narediti tudi kaj zase.“

Za konec simpatični krojač še pravi, da sta s skrivno gospo v stikih, kaj se bo iz tega razvilo, pa bo pokazal čas. Poudaril pa je, da mu ni žal, da je kandidatke šova poslal domov. Ko je dobil pismo, je bila namreč tako zmeden, da se jim ni mogel popolnoma posvetiti.
 

 
Komentarjev 1
  • Dusan12 15:39 23.november 2021.

    Samo še Janji Sluga vzame mero in ji sešije tangice, z gurtno po sredini in fant se bo umiril, in začet igrati na orglice …..