Magazin > VIP
17077 ogledov

Vanja (Ljubezen po domače) o Davidovi igri: "Ti to resno?"

david krulčič POP TV
Eno je razveselil, drugo razočaral.

Šov Ljubezen po domače se počasi približuje koncu in ljubezni željni kandidati bodo morali že kmalu sprejeti končno odločitev.

Davida je pred tem čakal še en zmenek in preden je odločil, katero od deklet bo doletela čast, se je z njima malo poigral. Odločitev, katera bo z njim doživela romantične trenutke, je namreč prepustil kar njima. "Zanalašč sem naredil neko trenja, da vidim, ali sta res takšni prijateljici,“ je povedal.

Ker je bila Sentya nazadnje z njim na zmenku, je mesto prepustila Vanji, ki se je tega močno razveselila, a David ji je pokvaril veselje, ko je sporočil, da se je odločil, da gresta obe z njim. "Sem bila kar malo ... 'Ti so resno? Jaz že vsa vesela, da grem s tabo na zmenek, ti pa potem praviš, da gremo skupaj na zmenek. Ne vem, kaj naj rečem,“ je povedala razočarana Vanja.

Davidu se je sicer zdelo lepo, da je bila Sentya do sotekmovalke tako uvideva, je pa pripomnil, da se mu zdi, da se premalo bori zanj.

 

Komentarjev 1
  • Yolanda_Miller 14:59 22.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦