Magazin > VIP
102229 ogledov

Opa, Mitja iz Ljubezni po domače dekle našel izven šova

ljubezen po domače, Mitja Rus Pop TV
To nam je priznal …

Mitja Rus ljubezni žal ni spoznal med svojimi kandidatkami v šovu  Ljubezen po domače, se mu je pa sreča nasmehnila po snemanju, za kar se lahko zahvali ravno šovu. Na Facebook mu je, po tem, ko so ga videle na televiziji, namreč pisalo nekaj oboževalk in z eno izmed njih se je Mitja tudi dobil. 

"Z eno izmed deklet, ki so mi pisale na Facebook, se videvam en mesec in pol. Ni še nič uradno, bomo videli, kaj nama prihodnost prinese, predvsem pa mi je všeč, da je normalna punca. Tudi moje kandidatke v šovu sicer niso bile slabe, a ko so kamere ugasnile, je bila med njimi še večja drama, kot pred kamerami" je za zurnal24.si priznal Mitja. 

Na svoj račun pa je prav po zaslugi šova po svoje prišla tudi Mitjeva kandidatka Sonja, ki je bivšega moža prebolevala dolgih 13 let. "Zaradi oddaje Ljubezen po domače sem končno dobila odgovore. Da sem v šovu, je bivši mož videl prek družbenih omrežjih, povedali pa sta mu tudi njegovi nečakinji, s katerima sem še vedno v stikih. Poklical me je in končno sva razčistila, kaj je bil razlog za ločitev. V tistem obdobju sta namreč zboleta tako njegov oče kot moja mama in sva vsak na svojem koncu, on na Nizozemskem, jaz v Sloveniji, negovala svoje starše. Povedal mi je, da mu je ločitev takrat predlagala mama, saj se ji je zdelo, da bova tako oba bolj srečna. Otrok nisva imele, oba sva bila zaradi dela tudi veliko odstona in jo je ubogal. Kakšna lisica! Pred mano pa se je vedno delala prijazno. Mi je pa sedaj, ko sem dobila odgovor, veliko lažje in za to se moram zahvaliti šovu. Ker tega odgovora drugače ne bi dobila, nisem si ga upala vprašati, napake pa sem vsa ta leta sem iskala pri sebi. Sedaj sem končno pripravljena na nove radosti in nove moške," je za zurnal24.si pred kratkim zaupala Sonja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice