Magazin > VIP
117098 ogledov

Pri le 45-ih umrla mama zvezdnice šova Ljubezen po domače

ljubezen po domače, Mihaela Kranjc Pop TV
Mihaelo in njeno družino je te dni prizadela smrt mame, ki je odšla mnogo prezgodaj.

Mihaela Krajnc, ki jo kot junakinjo podeželja gledamo v novi sezoni šova Ljubezni po domače, je na Facebooku sporočila žalostno novico. Stara le 45 let, se je za vedno poslovila njena mama. 

"Draga mama. Prazen dom je in dvorišče, naše oko zaman te išče, solza, žalost in bolečina te zbudila ni, ostala je le praznina, ki hudo boli. Počivaj v miru. Tvoja Mihaela in Jeanluca," je mami v slovo na družbenem omrežju zapisala Mihaela.

Mihaela si je bila z mamo blizu, kljub temu da sta se starša ločila, ko je bila še zelo majhna, in je od 12. leta živela z očetom, saj si želi naslediti njegovo kmetijo. Mihaeli in njeni družini izrekamo iskreno sožalje. 

Komentarjev 3
  • matermila 14:02 12.november 2021.

    Fetihova Ana me iz dneva v dan bolj preseneča. Zdaj ne samo,da iz rokava stresa "znane" Slovence, zdaj ima že "zvezdnike" kar na zalogo. Kdor samo povoha POP TV, je že zvezdnik in pa seveda znani Slovenec. Bravo Ana, delaš čudeže.

  • Ender3 13:47 12.november 2021.

    Zanimivo, kako se zvezdnikom/cam toliko stvari dogaja? Ostalim pa za odtenek, ker ne rabijo takšne samopromocije.

  • Avatar pantani
    pantani 09:49 12.november 2021.

    "Zvezdnice", pa vi ste res čist kompas izgubil!!! Zelo čudno je tudi to,kako majo vsi "zvezdniki" neke žalostne zgodbe!!!

Sorodne novice