Magazin > VIP
37860 ogledov

Sonja (LPD) za čednega miličnika vdrla v policijsko postajo

Sonja Plešnar Instagram
No, to pa je zgodba in pol!

Sonja Plešnar, ki se v šovu Ljubezen po domače poteguje za srce Mitje Rusa, je človek akcije. Če ji je kdo všeč, mu to tudi odkrito pokaže. Tako kot je to čednemu policistu.

"Bil je kamniški praznik in poostrena policijska kontrola, zato so ustavili tudi mene. In to kakšen policist, videti je bil kot turški Kamal! Se mi je pa kar malce zasmilil. Vsi smo žurali, on pa je delal do desetih zvečer, zato sem šla domov in mu spekla štrudelj. Ko sem ga prinesla na policijko postajo, mi ni nihče odprl, zato sem v belih hlačah in petkah preplezala ograjo. Ker še vedno ni bilo nikogar, ki bi ga zmotil moj prepovedan prehod čez ograjo, sem štrudelj pustila na okenski polici in odšla," je zabavno zgodbico za zurnal24.si delila Sonja. 

Sicer pa priznava, da moške raje spoznava v živo kot po družbenih omrežjih. Čeprav dobiva veliko sporočil, ji tovrstno spoznavanje ni blizu. Veliko raje se odpravi na razna druženja ali koncerte, saj glasbo obožuje, in morda tam tudi koga novega spozna. Vprašanje je, ali bo to sploh še potrebno, če v šovu morda ravno ona osvoji Mitjevo srce?

Komentarjev 4
  • ivo5 01:28 07.november 2021.

    Butara, kamniška policija dela samo do določene ure in je potem zaprta, za naprej je nadležna domžalska. Sicer sem pa že imel stik s to gospodično. Milo rečeno ni gladka ...

  • TistoPravo 11:31 06.november 2021.

    In ka je tako hudega doživela ta punca, da ima take šove zdej na zalogi

  • bljitva 11:09 06.november 2021.

    ta ženska je direkt za na psihiatrijo...

Sorodne novice