Magazin > VIP
20360 ogledov

Spor v Ljubezni po domače: "Dol mi visi za Natašo, a zaradi hčere tega ne bom komentiral"

Ljubezen po domače Voyo
Ojoj, se bosta protagonistki šova Ljubezen po domače res srečali na sodišču?

Še bolj zanimiv kot šov je dogajanje izven šova ... Da se Sonja Plešnar in Nataša Masten, ki se borita za srce Mitje Rusa, ne razumeta, je bilo gledalcem šova Ljubezen po domače jasno takoj. Njun spor pa še traja, čeprav se je snemanje že pred meseci končalo. Sonja je namreč razširila govorice, da je njena konkurentka spala s Popovim ženinom, Nataša pa ji sedaj grozi s tožbo. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

A Sonja pravi, da se tožbe ne boji, za zurnal24.si je še enkrat povedala, da stoji za svojimi besedami. "Tri dni je spala v njegovi spalnici in prvo noč sta se zagotovo 'dala dol'. Sicer nisem bila zraven, a po tem, kar sem videla, si upam trditi, da je bilo tako. Dve leti sem delala na psihiatriji in inteligentni ljudje so se izživljali nad nami, sestrami, a tako umazane igre, kot s strani Nataše, še nisem doživela. V hiši je bila zelo ukazovalna, a sem se zavzela zase. Prišlo je celo tako daleč, da nisem bila sposobna samokontrole in sem začela vpiti nanjo. To ni bila igra, bilo je čisto res. Jaz sem bila v šovu pristna in odkrita in za tem stojim. Tudi tožbe se ne bojim," je za zurnal24.si povedala Sonja.

Kaj pa na vse to pravi Mitja, ki je že pred časom povedal, da morebitnih intimnih odnosov z Natašo ne komentira. "Dol mi visi za Natašo, a zaradi njene hčerke tega ne bom komentiral. Če se bo spravila na Sonjo, pa bom posredoval dokaze in ne bo šlo čez. Naj vloži tožbo, pa bo takrat razkrito vse. Na Sonjini strani sem samo zaradi tega, ker nisem za tožbe. Tega se ne gremo. Enako bi storil v obratnem primeru, če bi Sonja želela tožiti Natašo," je situacijo za zurnal24.si komentiral Mitja. 

Njune spore si lahko ogledate TUKAJ
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice