Magazin > VIP
9744 ogledov

Mihaelin snubec Sean: Nanj letele kritike, to pravi on

ljubezen po domače, Mihaela Kranjc Pop TV
Pravi, da mu je Mihaela všeč …

Sean je bil prvi Mihaelin kandidat v šovu Ljubezen po domače, ki ga je poslala domov. Danes mu je žal, da spoznavanja ni vzel bolj resno. "Deloma mi je žal, čeprav sem prišel bolj za zabavo. Povabili smo me in rekel sem si, zakaj pa ne. Če bi šel danes v šov, bi bil bolj resen, kaj bi skuhal in se na farmi naučil kaj novega. Mihaela ne bi bila slaba zame, všeč nama je ista glasba, videti je v redu punca," je povedal Sean.

Sean se je sicer zaradi svojega obnašanja v šovu znašel pod kritiko. Josip iz oddaje Ljubezen po domače na kavču je na primer izjavil: "Ta ima hud problem. Sean je tip, ki si ga zapomniš, s potrebo po izražanju nekoga, ki ni on. Srhljivo." Kaj na to pravi Sean? "Kaj naj rečem' Ko sem dobre volje, se ne pretvarjam, sem tak, kot sem. Ne obremenjujem se z mnenjem drugih in kaj imajo za povedati o meni. Sem pa že navajen, da me ne marajo. Sem že slišal kritike, da komu ni všeč moj stil. Sem unikaten, odštekan, če sem komu všeč, super, če pa ne, pa tudi prav," pove.

Sean | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Rad bi šel tudi v šov Slovenija ima talent 

Sean pa ni le rojen komik, temveč rad tudi poje. To ima po pokojni mami, ki je v Slovenijo prišla iz ZDA in tukaj ustanovila kar dva banda, v katerih je prepevala. Zato se po Ljubezni po domače želi preizkusiti tudi v šovu Slovenija ima talent.

Najnovejši del šova Ljubezen po domače si lahko že dan pred predvajanjem na televiziji ogledate na VOYU. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice