Magazin > VIP
66483 ogledov

Ljubezen po domače: Izpadel, nato pa se je zgodilo to!

franc kemperl POP TV
Od osmih ljubezni željnih kandidatov je voditeljica le šest od njih povabila na Vransko.

V prvem delu 5. sezone šova Ljubezen po domače smo videli, kateri kandidati so se uvrstili v naslednji krog. Voditeljica Tanja Postružnik Koren je na Vransko povabila le šest kandidatov od osmih, in sicer le tiste, ki so prejeli največ pisem.

Najmanj pošte sta dobila Miha Pevec, le dve pismi, in Franc Kemperl, ki je prejel le eno. To mu je na posestvo prinesla poskočna Danica Sentič, ki jo poznamo iz 4. sezone šova, ko se je potegovala za srce Janeza Marna.

Franc je povedal, da je vesel, da je prišla Danica in da je z njeno prijavo več kot zadovoljen. Tudi Danica je povedala, da ji je kandidat simpatičen in da izžareva dobro energijo.

Če pa ste mislili, da o Francu ne bomo več slišali nič, ste se zmotili. V napovedniku za 4. del so namreč izpostavili tudi Franca in Danico. Kot kaže, bomo kljub temu da je prejel najmanj pisem, še naprej spremljali tudi njegovo pot do sreče v ljubezni.

franc kemperl | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 1
  • Robert_Harrison 10:01 15.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦