Magazin > VIP
14365 ogledov

Janez iz Ljubezni po domače po Tamari že našel novo simpatijo

janez rebernik, tamara korošec Facebook
Dogaja mu na polno …

Odkar je Janez Rebernik ljubezen iskal v četrti sezoni šova Ljubezen po domače, se je v njegovem ljubezenskem življenju zvrstilo že kar nekaj sprememb. Kot je znano, je takrat izbral simpatično Darjo, s katero pa nista ostala v zvezi. Kasneje se je zapletel s Tamaro Korošec, ki se je za srce svojega kmeta Renata Lužarja borila v drugi sezoni šova in ga za nekaj časa tudi osvojila, kot komentatorka pa je bila tudi del četrte sezone. Tako je spoznala Janeza, s katerim sta se veliko družila, a zveze nikoli uradno potrdila.

Sta pa junija letos zato povedala, da je njunega druženja konec. Janez ni tratil časa, saj nam je te dni zaupal, da ima že novo simpatijo, s katero se kmalu odpravljata na skupni dopust: "Glede moje ljubezni lahko rečem, da se stvari odvijajo v pravo smer, kaj več pa vam bom lahko zaupal, ko se vrnem iz dopusta (he,he). Glede Tamare, pa lahko povem, da nisva nič več v stiku, saj sva spoznala, da je tako najboljše za oba," je povedal Janez, ki mu pozornosti po šovu ne manjka. Zaupal nam je, da mu oboževalke še danes pišejo, veselo pa je tudi, kadar se pojavi na kakšni vaški veselici. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice