Magazin > VIP
44601 ogledov

Tamara Korošec in Janez Rebernik: To je resnica o njuni zvezi

janez rebernik Facebook
Janez povedal svojo plat.

Junak ljubezenskega šova Ljubezen po domače, Janez Rebernik, pred kamero na žalost ni našel ženske, s katero bi si lahko ustvaril družino. Izbral je Darjo, a je iskrica med njima po koncu oddaje usahnila.

Janez pa se je spet znašel v medijih, ko sta z nekdanjo kandidatko tega šova in komentatorko oddaje Ljubezen po domače na kavču, Tamaro Korošec, na Facebooku zapisala, da sta v zvezi. O odnosu z mediji nista želela govoriti, sta pa nekaj časa redno objavljala skupne posnetke, Tamara je celo spoznala njegovo mamo.

Pred kratkim pa je Janez na Facebooku spremenil svoj status v "samski“, da je samska, je potrdila tudi Tamara. Kaj se je zgodilo, nista povedala.

Janez pa je sedaj končno spregovoril o njunem odnosu. "Družila sva se tri, štiri mesece, morda med nama ni bilo tiste prave ljubezni, zagotovo pa nekaj več kot prijateljstvo. Dogovorila pa sva se tudi, da nekaterih stvari ne bova delila z javnostjo. Sicer pa sva še vedno ostala v dobrih odnosih. Ima pa ona neko svojo zgodbo, o kateri ne želim govoriti, morda bo sama kdaj kaj več povedala o tem,“ je dejal za maribor24.si.

Tamara njunega odnosa še vedno ne želi komentirati. Povedala nam je le, da sta ostala prijatelja. 

Tamara je komentirala sezono šova Ljubezen po domače, v kateri je nastopil Janez. Do njega je bila zelo kritična, saj naj bi bil ženskar. Ko pa ji je po družbenih omrežjih poslal sporočilo, je spremenila mnenje. "Med oddajo mi je poslal sporočilo in sva si malo dopisovala. Opravičila sem se mu. Ko sem se poslušala, sem spoznala, da sem bila pregroba. Sedaj vem, da je v redu moški. Zelo simpatično se mi je zdelo, da se mi je kljub izjavam oglasil in se pošalil, naj ga le pridem potolažit. Jaz se mu ne bi oglasila,“ je Tamara takrat povedala za Žurnal24.

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:41 23.junij 2021.

    Še dva wannabe- ja, ki hočeta še malo pozornosti, čeprav je njuna instant "slava" že ugasnila. Ubogi na umu! Sami luzerji!

  • Carbon 13:08 23.junij 2021.

    Zdj pa hiter na lov za sanjskim Gregorjem. Mislim da ti je še sam on ostal od" znanih", pa magari za mesec😁

  • Janez_53 11:16 23.junij 2021.

    Prav kretensko izgledajo fotografije, na katerih ljudje molijo jezik iz ust, kot da bi jih kdo davil! Podobni so maorom, ki so s spakovanjem in kazanjem jezika štrašili nasprotnike. Ljudje, a vas starši niso učili, da je kazanje jezika nekulturno?