Magazin > VIP
6242 ogledov

Sanjski moški: To si o Gregorjevih dekletih misli nekdanji resničnostni žrebec

gašper hafner Pop TV
Bi mu jih z veseljem speljal?

Resničnostni junak šova Ljubezni po domače, temnolasi Gašper Hafner, je priznal, da si najnovejši ljubezenski šov Sanjski moški z veseljem pogleda. "Spremljam ga, čeprav tega prej nisem gledal, a ko sem sam poskusil, je sedaj zanimivo gledati, ker točno veš, kaj se v ozadju dogaja, kako kaj poteka in je zanimivo. Sanjski moški je pač naslov, v resnici pa se vse dogaja okoli teh dvajsetih žensk, Gregor in zmenki imajo bolj malo pozornosti, zanimivo je tisto, ko se ženske med seboj ripsajo (kregajo, op. a.)," pravi Gašper. 

"Vsakemu, ki se vrže v to, kapo dol. A jaz bi jim svetoval naj uživajo tistih nekaj tednov, ne pa da se kregajo. Ne si dneva pokvariti, ker ti je ena nekaj narobe rekla. To je možno samo pri puncah," še dodaja. O tem, ali mu je katera od Gregorjevih kandidatk še posebej všeč, pa pravi: "Če bi bil star 22, 23 bi za marsikatero letel, danes pa ne gledam le na to, da je luštna, ampak je važno, da se razumeva in da imava enak humor in pogled na življenje. Saj veste, kako je, lahko je luštna, ampak zaje****."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice