Magazin > VIP
7374 ogledov

Ta junak Ljubezni po domače še vedno obupano išče ljubezen

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Žal sreče v ljubezni še vedno ni našel …

61-letni Milan Tržan, ki je kot junak podeželja ljubezen iskal v 3. sezoni šova Ljubezen po domače in jo z Ireno tudi našel, a ne za dolgo, še do danes ni našel primerne družice zase. "Obupal ravno nisem, a resnih žensk v Sloveniji ni. Prijavljen sem tudi na Ona-on. Samskih je zelo veliko, tako moških kot žensk, ampak ženske danes živijo drugače kot včasih, so preskrbljene in moraš biti princ ali pa bogataš, drugače nimaš šans. Mi navadni jih nimamo. Jaz iščem resno zvezo, ne pa avantur in grem že proti koncu obupa, a bom vztrajal, drugega mi ne preostane," pravi Milan, ki ima sedaj drugačen načrt. Meni, da žensko zelo težko spoznaš v šovu ali na spletu, zato se bo odpravil na izlete po Sloveniji, da kakšno morda spozna v živo.

Razkril je še, da ne išče lepotice, bolj pomembno mu je, kaj ima ženska v glavi in v srcu in pa zaupanje, brez tega ne gre, pravi. Sicer pa je Milan s svojo nekdanjo izbranko kar 22 let živel na koruzi, a ga je zapustila. "Mislila je, da bo našla boljšega, imela je veliko moških, a je na koncu prav tako ostala sama," je še razkril Milan. Z bivšo partnerko ima tudi dve hčerki, a sta tudi onidve že odšli od doma. 

Komentarjev 1
  • Charles_Segura 14:14 30.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice