Magazin > VIP
69163 ogledov

Vesna Šošterič že dve leti brez službe: "V teh časih težko živimo"

Vesna Šošterič Miro Majcen
Težki časi za našo resničnostno zvezdnico …

Priljubljena resničnostna zvezdnica šova Ljubezen po domače Vesna Šošterič iz Veternika, ki je gledalce osvojila s svojo simpatičnostjo in preprostostjo, je še vedno samska. A bolj kot ljubezenske težave, jo trenutno pestijo eksistenčne, Vesna namreč že dve leti ne najde nove službe.

"Zaenkrat še gre, imamo to srečo, da si vsaj hrano doma pridelamo, a če ne bi imeli kmetije, bi bilo hudo. V teh korona časih je zelo težko dobiti službo, veliko tovarn je zaprlo svoja vrata, ostali pa trenutno ne zaposlujejo, številni zato res težko živijo. Sama sem že dve leti brez službe. Pred kratkim sem se prijavila za eno delavno mesto, bomo videli," je odkrito povedala Vesna, ki se trenutno ukvarja z delom na družinski kmetiji, a jih zadnje tedne žal upočasnjuje slabo vreme. 

Korona ji otežuje tudi ljubezensko življenje

A ne le posel, zaradi korone trpi tudi ljubezen. "Kličejo me, da bi me radi pobližje spoznali, a trenutno se to ne da. Kaj pa jaz vem, kje dobijo mojo številko, očitno je znana vse povsod. Snubcev ne manjka in se že dogovarjam, da se z nekaterimi spoznam tudi v živo, ko bo korone konec. Zaenkrat pa se družimo preko telefona," je decembra za naš medij povedala Vesna. 

 

Komentarjev 8
  • Pierre 18:19 22.januar 2023.

    Naj zamenja številko in jo ne objavlja....

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:39 26.maj 2021.

    Dokler imajo kmetijo lačni ne bodo. Če se ne motim vesna živi z staršema, ki imata verjetno neko penzijo, torej ravno konec od vsega hudega ne morejo narediti.

  • Thomas_Velazquez 15:50 26.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice