Magazin > VIP
105234 ogledov

Našo resničnostno zvezdnico iz službe odpeljali z rešilcem

Lara Goršek Kos Planet TV
Lara se je znašla v veliki stiski.

Za našo resničnostna zvezdnico in televizijsko komentatorko je težko leto. Lara Goršek Kos, ki jo poznamo iz resničnostnih šovov Kmetija, se je nedavno borila s hudo depresijo. Težave so nastopile po tem, ko je leta 2018 poginil njen konj Arči, ki so ga gledalci lahko spoznali v šovu Kmetija. O težavah se ni znala pogovarjati, zato so se kopičile, počilo pa je, ko so jo zaradi psihičnih težav z rešilcem odpeljali iz službe. "Takrat mi je psihiater predlagal tablete, a sem bila odločno proti. Vedela sem, da rabim le nekoga za pogovor, da rešim stvari, ki so se toliko let nalagale. In res sem ves privarčevan denar namenila za psihoterapijo, ki je hudičevo draga, a se je izkazala za najboljšo naložbo v mojem življenju. Res sem hvaležna tej punci, ki se je ukvarjala z mano," je iskreno povedala.

Zelo potrta pa je bila tudi lanskega decembra, izguba službe zaradi korone in omejeni stiki s prijatelji so jo znova dotolkli: "Prijatelji bi mogli v takih časih stopiti skupaj, a je to zaradi korone zatajilo. Decembra sem v trgovini srečala dobro prijateljico, ki me zaradi ukrepov ni upala objeti, to me je res zadelo. To nam manjka, stik in pogovor. Boli me za vse, ki se s tem soočamo. Ni luštno, sploh, ker nimam službe in imam veliko časa. Rešuje me to, da imam doma kmetijo, kjer dela nikoli ne zmanjka." 

Lara pa se je v težkih časih, tako finančnih kot duševnih, znašla po svoje, čeprav išče tudi redno službo. Na strani Only Fans, ki ponuja tudi erotično vsebino, je odprla profil, kjer oboževalci kupujejo njene zapeljive fotografije. "Nimam nagih slik, a krizni časi zahtevajo krizne ukrepe in to delo mi omogoča, da sem lahko obdržala konja in plačala veterinarske stroške," še dodaja. 

Komentarjev 3
  • Avatar crusader666
    crusader666 11:13 15.marec 2021.

    Konj Arči je škripnil in sedaj je vsa depresivna že 2. leti, naj bo vesela, če so ga lahko vsaj v salame predelal, bo vsaj nekaj zaslužila??

  • Avatar jezeran
    jezeran 12:14 14.marec 2021.

    Reklama za OnlyFans in njo

  • Avatar pantani
    pantani 09:00 14.marec 2021.

    Kdo je to in zakaj je nei in večini Slovencev znana, banda novinarska. Tik,tak,tika,tak!!!

Sorodne novice