Magazin > VIP
30409 ogledov

Lara iz Kmetije: Borim se za preživetje

lara goršek kos Osebni arhiv
Bo Ljubezen iskala v resničnostnem šovu?

Večkratna udeleženka resničnostnega šova Kmetija Lara Goršek Kos (28) priznava, da v zadnjem času kar nekako sameva, saj ob sebi nima moškega, ki bi ji ogrel srce ter ob večerih posteljo.

Pravite, da ste trenutno še samski, se ne želite vezati?
Ja, sem samska, a priznam, da bi mi kar prijalo, da bi se ustalila in zaživela življenje v dvoje. A na silo nič ne gre in očitno tudi še ni prišel čas, da bi spoznala pravega. V teh časih se sicer držim bolj zase, je vlada rekla, da je menda nevarno vse, kar ni ležanje na kavču. (smeh)

Menda ja ne preživite vseh dni na kavču!?
Ne, ne, seveda ne! Včasih s psoma pobegnem na sneg, da se malo oddahnem od vsakdanjega blata, ki ga imamo na pretek že nekaj mesecev. 

In poleg tega?
Nič posebnega. Kot mnogi Slovenci se brez službe borim za preživetje. Najlepša hvala vladi za vsa nova delovna mesta! (sarkazem) Posledično me zaradi vsega tega vsake toliko časa močno zvije depresija in anksioznost. A koga pa ne v teh časih!?

Glede na to, da ste stara znanka resničnostnih šovov, ste morda razmišljali, da bi ljubezen poiskali preko šova?
Nimam neke močne želje, da bi se odločila za kaj takšnega. Ljubezen po domače je sicer čisto lepo gledati, a ... Po drugi strani, če pogledam, bi pa sicer znalo biti zabavno. A ob toliko moških na kupu bi gotovo znala zmrzniti. (smeh) No, izkušnja sama po sebi bi bila najbrž zabavna in bi bilo prisotno dosti smeha. Če bi pa moji snubci pomagali še kakšen kol postaviti na pašniku in vrt preštihati, pa sploh ne bi bilo slabo, celo koristno. Malo šale. A v glavnem ne verjamem, da bi na takšen način spoznala moškega oziroma svojo sorodno dušo in se vanj zaljubila. Šov je le šov, torej zabava. A priznam, da če bi se le odločila za ta korak, da si najdem moškega preko nekega šova, bi se potem raje odločila za sodelovanje v šovu Sanjski moški.

Torej bi se le odločili in vstopili v šov ter morda našli svojega "sanjskega" moškega?
Ja, bi, že zaradi same izkušnje in vseh tistih zmenkov ter romantike ... Pa še polno lepih punc bi bilo na kupu, kaj veš, morda bi se pa s katero od njih ujela! (smeh)

Lara Goršek Kos je trenutno torej samska oziroma "ledik in frej", kot bi rekli po domače. Ali smo zdaj poleg tega, da ima rada živali nehote razkrili celo to, da ima rada tudi ženske? Verjetno ne oziroma skoraj zagotovo ne. Je pa Lari uspelo dokazati, da ji navkljub vsem tegobah, ki nas pestijo v današnjih dneh, ni pošel smisel za humor, kar pa je zagotovo tudi dobrodošla lastnost.
 

Komentarjev 3
  • romy 14:21 31.januar 2021.

    Ojooj,kdo bo to prenašal...sicer pa,družbo imaš,pametni telefon tudi sigurno,tak da uživaj po svoje...

  • klobasa1 12:42 31.januar 2021.

    Delat naj gre.ne pa doma se ukvarja zivali.pa se socialko dobi.ko pa zmanka denarja,pa poklice zurnal.kk se ji svet narobe vrti.verjam da se ji vrti.od laz.

  • gargamel 11:25 31.januar 2021.

    kako samska, ce pa je se lani enkrat v nekem intervjuju govorila kako je zaljubljena....mater se to na ,, hitro preobrne ,, in zdaj ,, je tako uboga,, ..mislim da si je ze sama kriva, malo je prevec histericna in ...prikaži večn jezikava.....kdo bo to prenasal...