Magazin > VIP
12870 ogledov

Znana Slovenka nad "ljubljanske finočke, ki parkirajo na prostoru za invalide"

parkiranje, invalidi Žurnal24 main
Tudi tokrat ni ostala tiho …

Lara Goršek Kos, tekmovalka dveh sezon šova Kmetija in televizijska komentatorka, je od nekdaj veljala za dekle brez dlake na jeziku, še posebno, ko se komu godi krivica. In tudi tokrat ni bilo nič drugače, ko s prijateljico, ki je na invalidskem vozičku, ni dobila parkirnega prostora na mestu za invalide, ker ga je zasedel nekdo, ki ni invalid. 

Lara Goršek Kos | Avtor: POP TV POP TV

"Vedno znova me razpi**** ljubljanske finočke v dragih BMWjih, ki parkirajo tik ob plaži na prostoru za invalide. Sram te bodi, pi*da razvajena," se je na Facebooku razburjala Lara in povedala še, da sta se s prijateljico zelo namučili, da sta dobili običajno parkirno mesto z dovolj prostora za izhod z invalidskim vozičkom. Nekateri prijatelji so ji predlagali naj pokliče redarje, drugi pa bi težavo rešili bolj radikalno, in sicer tako, da bi tistim, ki neupravičeno parkirajo na mestih za invalide preluknjali gume. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

 
Komentarjev 10
  • sandi76 09:29 26.avgust 2020.

    Ma nisem čisto prepričan, če psihični invalidi lahko parkirajo na teh mestih !

  • supreme 10:10 13.avgust 2020.

    Preluknjal gume????? WTF!!! In kaj je avto kriv, ce je lasrnik mentalni bolnik?? S taksnim dejanjem se spustis se nizje od tega, ki je narobe parkiral.

  • sandi76 09:41 13.avgust 2020.

    JE invalid ! Psihični , samo najbrž ni tablice postavil na šipo !