Magazin > Film & Glasba & TV
4229 ogledov

To si o letošnji Kmetiji mislijo stari tekmovalci

kmetija_2019 Voyo
Sami so v šovu živeli v pomanjkanju, letošnji tekmovalci pa v luksuzu …

"Letos je res luksuz, a jim nič ne zavidam. Ravno tako morajo delati, le da ne občutijo lakote. Do napetosti, živčnosti in kreganja pač prej pride, če si lačen. Tudi tistim, ki so bili v gozdu, ni bilo prehudo. Vreme so imeli lepo in če bi bili vsaj malo iznajdljivi, so imeli vrt 20 metrov stran," o letošnji sezoni šova kmetija pove stari resničnostni maček Denis Toplak in dodaja: "Ta sezona mi je všeč, tudi sam se bom pojavil v njej, a ne kot tekmovalec. Tekmovalci so iznajdljivi in naloge lepo opravljajo. Na živce mi gre Tanja, saj se mi zdi zelo taktična, a to je igra, vse je dovoljeno. Kdor se bo bolje znašel, bo prišel do konca. Mi je pa smešno, kako se nekateri gledalci pritožujejo nad luksuzom, novodobne kmetije so danes tudi luksuzne, fino je, da ni vedno enako, dela pa je še vedno dovolj. Drži pa, da je bila moja prva Kmetija katastrofa, kar se razmer tiče." Denis je sicer leta 2014 zmagal v šovu Kmetija, lani pa prišel v superfinale, kjer je na koncu slavil Franko Bajc. Danes ima službo v Gradcu, kjer tudi igra nogomet. 

denis toplak | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Veliko bolj kritična do letošnjih tekmovalcev, pa je Denisova nekdanja sotekmovalka Lara Goršek Kos. "Po moje se te kmetje sploh ne zavedajo, kakšen luksuz imajo, tekoča voda, hrana, udobje in se zato ne potrudijo za nagrade. Mi smo imeli več dela, pritiskov, taktike, ni bilo primerjave z realnim življenjem. Pri nas so bile nečloveške razmere. Recimo, da edino tisti v hosti so okusili to pomanjkanje, pa še oni so imeli luksuz. Pivo in čevape, mi smo prejšnjo sezono o tem lahko le sanjali," pravi Lara, ki pa se s tem, da je produkcija v šov vnesla novosti, strinja: "Šovi so igra, ne moraš zameriti. Sama produkcija mora biti zanimiva za gledalce, ki pa se vedno pritožujejo, če gre za luksuz ali nečloveške razmere. Nekaj morajo komentirati in se pritoževati, to je tudi cilj producentov." O tem, ali bi še kdaj sodelovala v kakšnem šovu, pa je povedala: "Če se bo ponudila prilika in dovolj denarja, vse se namreč vrti okoli denarja, zakaj pa ne. Jaz sem bila lani s plačilom zadovoljna."

Lara Goršek Kos | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice