Magazin > VIP
13958 ogledov

Kmetija 2019: POP TV brata Klobasa takoj 'lopnil' po glavi

jan klobasa, tilen klobasa Voyo
Tega presenečenja nista bila vesela.

Nocoj se bo začela nova sezona šova Kmetija, v kateri bo nastopilo tudi veliko znanih obrazov, med drugim tudi Jan Klobasa, ki smo ga v tem šovu že gledali.

Tokrat pa v šov ni prišel sam, ampak z enojajčnim bratom Tilnom. Oboževalci šova, ki imajo Voyo, so si prvi del lahko ogledali že sinoči in videli, da je televizija simpatična brata že takoj kaznovala. “Vidva od zdaj naprej predstavljata eno osebo. To pomeni, da si bosta vse delila: krožnik, pribor, posteljo, mizo, delo … Skupaj veljata za enega kmeta. To pomeni tudi, da če eden od vaju bije bitko v areni, v primeru poraza izpadeta oba,” je povedala voditeljica Natalija Bratkovič.

Jan je po šoku povedal, da bo ta odločitev televizije zagotovo vplivala na potek njune igre, saj ne bosta mogla izpeljati taktik, ki sta jih načrtovala. “Morala bova biti spontana,” je še dejal mladenič in priznal, da jima je bila odvzeta velika prednost.

Sicer pa je bilo v prvi oddaji kar nekaj presenečenj. Štiri tekmovalce so namreč že takoj izgnali s posestva - Adrijano, Bojana, Reneja in Simono. Druščina bo živela v hiški v gozdu.

Tilen Klobasa, Jan Klobasa Magazin Kmetija 2019: Boleča izguba bratov Klobasa

 

Komentarjev 4
  • supreme 17:23 16.september 2019.

    Potem jih niso z klobaso lopnal po glavi🤭🤭😂😂

  • sam50 09:15 16.september 2019.

    Ne maram ljudi,ki s svojimi družinskimi tragedujami in žalostnimi zgodbami skušajo že pred šovom nabirati točke gledalcev in si tako pomagati na svoji poti do zmage,zato se mi zdi kar v redu poteza POP-tv....