Magazin > Film & Glasba & TV
51335 ogledov

Sosed Kmetije nad Pro Plus z odvetniki!

kmetija Voyo
Pravi, da televizijci hodijo po njegovi zemlji in mu kratijo nočni spanec.

Boštjan Žitik iz Vučje Gomile v občini Moravske Toplice je neposreden sosed posestva, na katerem Pop TV snema svoj resničnostni šov Kmetija. Žitnik trdi, da imajo televizijci čez njegovo njivo napeljano vodo, da hodijo po njegovi zemlji in mu kratijo spanec. Od Pro Plusa zahteva dobrih 10 tisoč evrov odškodnine, kot so prve poročale Slovenske novice. 

"Zahtevo sem preko odvetnika poslal na Pro Plus, časa imajo do petka. Pred snemanjem nihče ni prišel do mene in mi obrazložil, kako bo vse to potekalo. Moja zemlja meji na posestvo, kjer snemajo, konec moje njive je 30 metrov oddaljen od njihovih hiš. Snemalna ekipa ves čas hodi po moji zemlji, prav tako varnostnik, tudi ponoči, luči in reflektorji pa nam kratijo spanec. Če kosim travo, me ustavijo, ko smo pobirali krompir, smo to delali ob šestih zjutraj. Lahko bi bil nesramen in delal naprej, vendar sem človek in jih upoštevam, če me prosijo, naj bo tišina, ker snemajo. To naj bi trajalo še dve ali tri sezone, mi pa se že sedaj počutimo, kot da nismo doma," je stanje za zurnal24.si opisal Žitnik, ki pravi, da bi se na začetku lahko dogovorili za tisoč ali dva tisoč evrov, a da po vseh teh neprijetnih dogodkih ne bo odnehal.

Tako pa na obtožbe odgovarja Katja Klavora, medijska predstavnica podjetja Pro Plus: "Pri vseh snemalnih projektih je razumevanje in plodno sodelovanje z lokalno skupnostjo za nas izjemnega pomena. Srečanjem s prebivalci posvetimo veliko pozornosti in jih seznanimo s projekti. Trudimo se, da čim manj motimo njihov običajen vsakdan, o posebnostih pa jih pravočasno obvestimo. Za snemanje resničnostnega šova Kmetija imamo vsa dovoljenja in tudi dogovor z lastnico parcele, na kateri se šov snema."

Očitno pa Žitnikova zamera le ni tako velika, saj bomo v eni izmed prihodnjih oddaj v šovu lahko spremljali tudi njegove otroke. Jezni sosed je to potrdil, a povedal, da se za sodelovanje ne bi odločil, če bi vedel, da bo tisti dan na njegovi zemlji 30 ljudi, ki jih je bilo treba odžejati.  

Komentarjev 2
  • Avatar Elikressa
    Elikressa 00:57 12.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • crniovcar 09:55 11.oktober 2019.

    kaj mu je zmankalo denarja

Sorodne novice