Slovenija
28534 ogledov

Zaradi tihotapljenja migrantov prijeli novinarja Pop TV

pop tv Miro Majcen
Medijska hiša je z novinarjem prekinila sodelovanje.

V nedeljo so policisti na južni meji prijeli novinarja športnega programa Pop TV, ga privedli pred preiskovalnega sodnika in ga zaslišali, poroča 24ur.com.

Kot so zapisali, njegova ravnanja v medijski hiši obsojajo in se od njih ograjujejo, zato so z njim prekinili sodelovanje, čeprav do pravnomočne obsodilne sodbe za vsakega osumljenca velja domneva nedolžnosti.

"O ravnanju novinarja zunaj delovnega mesta nismo bili obveščeni, prav tako se nismo zavedali morebitnih osebnih okoliščin, v katerih se je znašel naš nekdanji novinar," so zapisali pri Pop TV, kjer dogodek obžalujejo.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi se novinar znašel v veliki osebni stiski zaradi dolgov, ki naj bi si jih nakopal z igrami na srečo. Bil naj bi le voznik vozila, s katerim so prevažali migrante, tihotapci pa naj bi ga angažirali kot voznika v zameno za odpis dolgov.

Po naših informacijah so mu na Pop TV, kljub temu da so z njim prekinili sodelovanje, priskočili na pomoč in zdaj že nekdanjega uslužbenca napotili k strokovnjakom, ki pomagajo odvisnikom od iger na srečo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 20
  • Naklonsky 06:46 13.september 2019.

    Res pa je, da imajo pri novačenju beguncev marsikje in marsikdaj prste vmes tudi razne levičarske in humanitarne organizacije.

  • agj84291 20:45 12.september 2019.

    Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ------- >>>> www.Trade46.com

  • maresem 16:59 12.september 2019.

    To je predvsem levičarski biznis pod pokroviteljstvom TF in ostale komunajzarske bagre.