Magazin > Film & Glasba & TV
25732 ogledov

Kmetija: Zaradi te tekmovalke pozabil na svoje dekle?

Denis Šajher Kovačič Voyo
Presenečenje. Nenadoma je pozabil, da ga zunaj nekdo čaka …

Sinoči se je šov Kmetija končal za tekmovalca Gorana, ki je v areni izgubil proti Denisu. Kot drugidvobojevalec je Goran lahko izbral vrsto dvoboja – odločil se je za moč. Igra je bila zelo težka, saj je bila sestavljena iz treh napornih delov. Tekmovalca sta morala najprej priti do ključavnice na gumah, ki so bile pokrite z goro sena. Nato sta morala po vrvi splezati do mošnjičkov, v katerih so bili ključi. Denis je imel srečo, saj je takoj prišel do pravega ključa. Ko je odklenil gume, je moral iz njih na koncu še sestaviti stolp.

Denis Šajher Kovačič Magazin Kmetija: Kaj je bilo pa to? Temu pa v tem šovu še nismo bili priča ...

Denisu se je tako uresničila velika želja. Dan prej se je pred kamerami celo razjokal, da še ne želi domov, ker bi rad še dlje užival v tej izkušnji, včeraj pa je dodal, da ga v šovu motivira še ena stvar – Sara. "Želim se vrniti tudi zaradi nečesa drugega. Sara mi je bila zadnje dni v veliko podporo. Morda ona tega ne ve, ampak punca mi je simpatična. Res je lušna, Primorka je, kar mi je tudi všeč, pa še kuhati zna. Če bi moral zapustit posestvo, bi jo verjetno kar močno pogrešal. Ne bi je imel toliko ob sebi. Upam, da pridem nazaj, in bomo videli, kako naprej. Morda se zna kaj razplesti, nisem pa človek, ki bi rinil z glavo skozi zid. Bova pač prijatelja in to je to,“ je povedal.

simona križnik Magazin Kmetija: Zato Simonin mož sedi v zaporu

Njegove besede bi Lucijo, ki se je vanj zagledala, verjetno zelo prizadele. Njej je Denis namreč rekel, da si njene naklonjenosti ne želi, ker ga zunaj nekdo čaka.

Sara Rutar | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 1
  • auv25446 13:49 28.september 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ========>>>> www.Trade46.com