Magazin > Film & Glasba & TV
7994 ogledov

Kmetija: Kaj je bilo pa to? Temu pa v tem šovu še nismo bili priča ...

Denis Šajher Kovačič Voyo
Verjetno je bil kriv tudi alkohol.

Glava družine Marjana se je takoj zamerila svojim sotekmovalcem, ko je za deklo in hlapca postavila Saro in Denisa. Slednji je bil prvi glava družine in je pretekli teden odločil, da vlogo dekle prevzame Marjana, kar je na koncu pomenilo, da je morala v boj. A Marjana je zmagala in Ksenija, ki je kot prva zapustila posestvo, jo je postavila za novo glavo.

Ostali tekmovalci njene odločitve, da se bodo morali odločati med dobro kuharico in močnim fantom, preprosto niso mogli razumeti, kar so ji dali tudi vedeti. Marjana je bila zaradi slabega vzdušja med tednom in naporne tedenske naloge zato večkrat na robu živčnega zloma. Odločitev ji je močno zameril tudi 22-letni Denis.

Kljub temu so opravili nalogo in za nagrado dobili zabavo, kjer je alkohol tekel v potokih. Med žurom pa so pri Denisu nenadoma začele teči solze. Mariborčan se boji dvoboja, nasproti mu bo v areni stal kar nekaj let starejši, a žilavi 65-letni Goran, ki je v tem šovu tekmoval že pred leti.

Denis Šajher Kovačič | Avtor: Voyo Voyo

"Te zgodbe še ne bi rad zapustil. Malo mi je udarilo na čustva. Vse bom naredil, da pridem nazaj, saj želim ostati del te zgodbe. Posestva še ne bi rad zapustil. Jutrišnje zmage si želim bolj od glavne nagrade. Bolj kot denar mi je pomembna celotna zgodba. Rad bi bil del tega. Tega ne bi rad izpustil,“ je povedal Denis, ki se zaveda, da bo Goran trd oreh.

Mladeniču je šov več kot očitno zelo pomemben. Tega, da bi se moški kandidat pred dvobojem razjokal, v tem šovu ne pomnimo.

Komentarjev 1
  • Avatar Torigrella
    Torigrella 00:49 27.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com