Magazin > VIP
26767 ogledov

Ksenija iz Kmetije: Znova v bolečinah, našli so bulico

ksenija sešel Voyo
Udeleženka šova Kmetija ima nove zdravstvene težave.

Ksenija Sešel, izpadla tekmovalka šova Kmetija, ki je v eni izmed oddaj zaupala svoj boj z rakom na materničnem vratu, se te dni ponovno mudi okoli zdravnikov. Tokrat jo pestijo neznosne bolečine, zaradi katerih ne zmore niti sedeti.

"Pojavila se je bulica, v ponedeljek imam magnetno resonanco, ker se bojijo, da se ni kaj razširilo, nato pa verjetno sledi operacija. Ostajam pozitivna in upam na najboljše," je razkrila Ksenija, ki pa se poleg zdravstvenih težav bori tudi s finančnimi, živi namreč le od socialne podpore. Številni podporniki so ji že pomagali z donacijami, saj Ksenija uporablja konopljino smolo in druge dodatke, ki ji pomagajo proti bolečinam, prav tako si težko privošči zdravo prehrano, ki je za njeno telo, po tem, ko je prebolela raka, še toliko bolj pomembna. "Presenečena in hvaležna sem, da mi ljudje ovojnice z denarjem pošiljajo celo na dom. Res mi prav pride," pravi Ksenija. Če ji želite pomagati, ji lahko pišete na njen Facebook profil.

Svetlolaska še dodaja, da zelo pogreša svoje resničnostne sotekmovalce iz Kmetije, s katerimi se je močno povezala in se na njih navezala, zato jim bo v teh dneh napisala pismo. 

Ksenija Sešel | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice