Magazin > Film & Glasba & TV
14249 ogledov

Kmetija 2019: Tragična izpoved 34-letne Ksenije Sešel

ksenija sešel Voyo
Kandidatka je že veliko prestala.

Poptevejeve kmete je obiskal 1. gost - pevec Marijan Smode, ki jim zapel pesem Mrtva reka. Skladba se je še posebej dotaknila Ksenije Sešel iz Laškega, ki je ob njej zajokala. Povedala je, da je pesem v njej vzbudila težke spomine ...

34-letnica je namreč prebolela raka na materničnem vratu. Ko je izvedela, da se ji zaradi bolezni nikoli ne bo izpolnila želja po lastnem otroku, je padla v depresijo. "Začelo se je tako, da sem krvavela. Šla sem na pregled, pol leta po brisu, v katerem je bil že tri mesece star tumor. Zelo hitro rastoč. Potem se je začelo zdravljenje. Dva, tri mesece nisem mogla sama na školjko. Brahioterapija je najhujša terapija. To traja dvakrat po 27 ur, ko te od znotraj žgejo. In so mi požgali vso maternico."

Ksenija je pred vstopom v šov izjavila, da se boji, da bi se drugi iz nje zaradi bolezni norčevali in da bi zaradi nje nastali prepiri. Rak je namreč na njenem telesu pustil posledice, zato ne sme preveč delati.

Ksenija Sešel | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.