Magazin > VIP
10227 ogledov

Serija na Pop TV: Naša znana igralka tarna nad plačilom!

Tina Gorenjak Instagram
Menda se naši igralci ne morejo pohvaliti z bogatimi zaslužki.

Naša znana gledališka in televizijska igralka Tina Gorenjak trenutno snema serijo Najini mostovi, ki jo bodo predvajali na Pop TV. Igralka pa je med vrsticami razkrila, da so honorarji televizijskih igralcev precej skromni. Celo tako zelo, da bi za snemanje reklame za prestižno avtomobilsko znamko verjetno dobila več, kot dobi plačano za celo sezono nastopanja v televizijski seriji, kot pravi sama, čeprav je ta del zapisa kasneje umaknila. 

"Naš družinski avto. Mhhhhmmm. V TV seriji seveda. Dvomim, da si kateri koli od slovenskih igralec lahko privošči Jaguarja. Kitajski turisti na gradu so pa itak mislili, da snemam reklamo za Jaguar. Res se mamo lepo in uživam v vsaki minuti snemanja in ustvarjanja nove TV serije Najini mostovi," je v zadnjem stavku svojo izjavo omilila Gorenjakova, za zurnal24.si pa povedala, da ne gre za škandalozen zapis, temveč da le želi razbiti stigmo o tem, da slovenski igralci zaslužijo enormne vsote: "Pri nas je igralski poklic normalen poklic z normalnimi zaslužki. Ljudje mislijo, da gre za enormne vsote in da igralci živimo na veliki nogi, tako kot igralci v tujini, a to ne drži. Sicer pa je bil moj zapis namenjen temu, da povem, da ta poklic opravljam iz ljubezni, sploh če gre za super soigralce in ekipo. Če bi bila motivacija denar, tega ne bi počela." 

Komentarjev 1
  • sam50 09:23 08.oktober 2019.

    Naj gre nazaj v svoje vode,kjer je začela,tam je plačilo za kakšno uro tudi nekaj sto evrov in bomo vsi bolj zadovoljni....

Sorodne novice