Magazin > VIP
78256 ogledov

Pop TV zapušča znano ime: Bolelo bo! Vedno!

Proplus, pop tv, kanal a
1/3
Anže Petkovšek
Zaradi trme in vztrajnosti sem postal novinar. In ta del, sem vzel zelo, zelo resno, je zapisal v čustvenem slovesu.

"12 let in 15 dni. Toliko časa je trajala moja prva resna zaposlitev. Kako resno sem jo vzel? Zelo! Sprva sem bil grafični oblikovalec, to je bilo davnega leta 2007, a zaradi svoje vedoželjnosti, nisem nikoli sedel na stol in čakal na delo. Vedno sem želel več, nova znanja, nove poti, nove izkušnje, in to vsak dan. Zato sem postal montažer, asistent, organizator, snemalec, arhivar, v neki fazi deček za vse. Razumljivo, hotel sem še korak naprej, želel sem na teren, med ljudi," je v čustvenem slovesu od medijske hiše zapisal Jan Golja in dodal: "Zaradi trme in vztrajnosti sem postal novinar. In ta del, sem vzel zelo, zelo resno. Tako zelo, da mi določene teme niso dovolile nočnega spanca. A nič zato, tudi po 16 ur sem taval in iskal niti, da sem lahko stkal pomembne prispevke. Zakaj? Ker sem vedel, da imam skozi tako velik medij, kot je POP TV/Kanal A, moč, in zato, tudi odgovornost."

Golja je bil idejni vodja dobrodelnega tekaškega projekta Mali koraki za velik cilj, s katerim je več let zbiral denar za pomoč otroke z Downovim sindromom, avtizmom, socialno ogroženim družinam …

Soustvaril je tudi večkrat nagrajeni format oddaje Štartaj, Slovenija.

jan golja | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

"Poslavljam se kot kreativni vodja, kot mentor, kot nekdo, ki je dal vse, kar je lahko. Ali bo bolelo, ko bom peljal po Kranjčevi in zagledal tista dva velika napisa, pod katerimi sem vsa ta leta ponosno postopal? Bo. Vedno!" je na Facebooku zapisal Golja.

Zapis sklene z besedami: "Kam grem naprej? Ne vem še. A definitivno, višje in dlje. P. S.: spodaj je fotografija za mojo prvo službeno kartico. Spremenil sem se."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Janez_53 22:18 27.avgust 2019.

    Vse dobro, Jan Golja! Kot je napisala Vanja: si Človek z veliko začetnico!

  • Vanja Jager 18:02 27.avgust 2019.

    Jan, si Človek z veliko začetnico.Kjerkoli že boš in karkoli boš že počel, bodi zadovoljen in srečen.Za sabo puščaš lepo zapuščino in bodi ponosen na njo.Vse dobro ti želim.