Magazin > VIP
10992 ogledov

Znana Slovenka na dopustu pristala v mlaki krvi

Lara Goršek Kos Osebni arhiv
Pravi, da je bila sreča v nesreči.

Resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki je tekmovala v kar dveh sezonah resničnostnega šova Kmetija, je na počitnicah utrpela hujšo poškodbo. Med kopanjem je stopila na nekaj tako ostrega, da se ji rana ni zacelili niti po mesecu dni. 

"Ne vem, na kaj sem stopila. Saj sem ravno zaradi psice, ki je bila z mano na dopustu, izbrala plažo z mivko, a sem stopila na nekaj tako ostrega, da sem dobesedno videla temo. Rana je bila globoka več kot centimeter, zagotovo bi lahko šla na šivanje, a se mi med dopustom ni dalo čakati po bolnicah, tako sem jo z umetnimi šivi oskrbela kar sama. Še danes, po mesecu dni, se ni povsem zacelilo, a vsaj šepam ne več, izginila pa je tudi bolečina. Sreča je le ta, da sem na ostri predmet stopila jaz in ne pes, ker psu težko dopoveš, da mora biti zaradi poškodbe pri miru," je zaupala Lara, ki čez poletje pridno dela v gostinskem lokalu. 

"Dopust imam sicer še septembra, a bo verjetno bolj delaven, saj urejam svoj ranč. Ker pa mi ga bo še vedno nekaj ostalo, bom morda obiskala Barcelono. Držim pa tudi pesti, da Maribor pride v ligo prvakov ali vsaj v evro ligo, saj so takšni dopusti, ko jih spremljam v tujini, vedno najlepši," še dodaja. 

Komentarjev 5
  • francl12 22:11 25.julij 2019.

    Koga briga ta koza in njen pes! Pes ima višji IQ kot baba!

  • Janez_53 19:46 25.julij 2019.

    Oprostite, ampak - a je ta "grozovita poškodba" res vredna omembe??? Je vredna novinarja, ki da kaj nase? Mislim, da ste odšli krepko predaleč s pisanjem o dogodkih, ki so manj pomembni kot lanski sneg!

  • sam50 07:36 25.julij 2019.

    Ja,še danes prihajajo gasilci izpirati ogromen madež krvi.....

Sorodne novice