Šport > Nogomet
697 ogledov

Neymar v solzah odšepal z igrišča

Neymar Epa
Prvi zvezdnik pariškega velikana je v solzah zapustil zelenico na Parku prince.

Najdražji nogometaš vseh časov Neymar se je poškodoval na pokalni tekmi s Strasbourgom, ki jo je PSG dobil z s končnim izidom 2:0. Brazilec, ki se ni vpisal med strelce, je igrišče zapustil v 62. minuti

Na prvi pogled gre za zvin gležnja, zdravniki pa se bojijo, da je Neymar obnoil poškodbo pete. Zaradi zlomljene kosti v peti je v lanski sezoni manjksl tri mesece in izpustil nekatere najpomembnejše obračune svojega moštva.

"Neymar je igrišče sicer zapustil brez pomoči, a zaradi bolečin v peti so zdravniki že izrazili bojazen, da si je obnovil poškodbo. Uradno ni še nič znanega, zdravljenje bo odvisno od stanja v naslednjih dneh. Bolečina na istem mestu kot lani pa ne obeta nič dobrega," so Parižani zapisali v sporočilu za javnost.

Zaskrbljen je tudi trener Thomas Tuchel. "Ne, nisem govoril z Neymarjem, ker je v bolninišnici. Seveda me skrbi. Ni treba ugibati, kaj bi pomenila njegova odsotnost. Žalosten sem, tudi zaradi tega, ker ga niso zaščitili sodniki, v enem napadu so tekmeci trikrat storili prekršek, ki ga niso dosodili. Trditve tekmecev, da je s preigravanji sam krojil svojo usodo, so tudi smešne," je dejal Tuchel.

Neymar se je poškodvoval le tri tedne pred obračunom z Manchester Unitedom v osmini finala lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice