Šport > Nogomet
150 ogledov

Soigralci še igrajo, Neymar že na počitnicah

neymar Epa
Brazilski zvezdnik že uživa na odmoru.

Zvezdnik pariškega Saint Germaina Neymar je z dovoljenjem trenerja odpotoval v Brazilijo in za razliko od kolegov v ekipi, ki imajo ta konec tedna še eno preizkušnjo v francoskem prvenstvu, že začel božično-novoletne počitnice.

Neymar je sicer poznan po temu, da ima rad nočno življenje, družbo lepih deklet in prijateljev, predvsem pa da obožuje toplo, sončno vreme. Tovrstne razvade si običajno zagotovi že v pogodbi s klubom in očitno je tako tudi v Parizu.

Neymar je francoske novinarje, ki poročajo o dogajanju v zvezdniškem moštvu, presenetil s fotografijo, na kateri je za mizo skupaj z družino, v ozadju pa prepoznavno tropsko rastlinje Brazilije. Trener Tuchel je zato na novinarski konferenci pred tekmo z Nantesom takoj dobil vprašanje, kje je Neymar, poroča francoska tiskovna agencija AFP. "Z mojim dovoljenjem je odšel v Brazilijo," je odgovoril in nato z nasmehom na ustih dodal "Bolje je tako."

V nadaljevanju je Tuchel pojasnil, da ima Neymar lažjo poškodbo, zaradi katere ta teden ni igral tekme francoskega pokala proti Orleansu. "Tvegali smo že proti Crveni zvezdi. Bil je poškodovan, vendar smo ga potrebovali. Dobro je, da se stanje ni poslabšalo. Zdaj je lahko sproščen in uživa naslednjih štirinajst dni," je povedal Tuchel.

PSG ima na vrhu lestvice francoskega prvenstva deset točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem. Po tekmi z Nantesom bodo imeli vsi igralci prosto do 2. januarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.