Šport > Nogomet
127 ogledov

Pri PSG si lahko nekoliko oddahnejo

neymar mbappe Epa
Poškodbi naj ne bi bili tako hudi.

Francoski nogometni prvoligaš PSG je sinoči doživel pravo nočno moro, saj sta se na prijateljskih tekmah z reprezentancama poškodovala oba največja zvezdnika, Brazilec Neymar in Francoz Kylian Mbappe. A danes so si v klubu lahko oddahnili, saj se je izkazalo, da poškodbi zvezdnikov nista tako resni, kot se je zdelo na prvi pogled.

A ne glede na to pri PSG še ne vedo, ali bo brazilski napadalec nared za odločilno tekmo lige prvakov 28. novembra proti finalistu minule sezone  Liverpoolu. "Rdeči alarm", so danes zapisali pri francoskem športnem dnevniku L'Equipe.

neymar Razkritje Šport Toliko zasluži Neymar, če ploska navijačem

"V bistvu ne gre za resno poškodbo," je sinoči v Londonu po tekmi proti Kamerunu (selecao je zmagal z 1:0) povedal zdravnik brazilske reprezentance Rodrigo Lasmar. Neymar je igrišče zapustil po le osmih minutah igre ter z bolečinami v desni dimeljski mišici odšepal direktno v slačilnico. "Terapijo smo že začeli, a potrebno bo še nekaj časa, da vidimo, kako se bo telo odzvalo," je še dejal Lasmar.

Skoraj istočasno se je v Parizu poškodoval Mbappe, ki je pri zmagi nad Urugvajem (1:0) zaradi poškodbe rame odigral le 35 minut. Selektor les bleus Didier Deschamps je po tekmi dejal, da ni razloga za pretirano skrb. Mladi zvezdnik je selektorju sam dejal, da čuti bolečine, a Deschamps meni, da ne gre za izpahnjeno ramo ali kaj podobnega.

batler Football Leaks Šport Zahteve 18-letnika ob podpisu pogodbe: batler, šofer ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.