Šport > Nogomet
213 ogledov

Di Maria podpisal

Angel Di Maria EPA
Argentinski zvezdnik bo še naprej nosil dres bogatega pariškega kluba.

Argentinski nogometni reprezentant Angel Di Maria je še za dve leti podaljšal sodelovanje s francoskim Paris St. Germainom. Po novem bo z njim pogodbeno vezan do junija 2021, v tem času namerava pomagati klubu, da se tudi mednarodno povsem uveljavi.

"Za mano so tri lepa leta v Parizu. Tu uživam, na meni je le, da dobro igram. Motiviran sem in ponosen, da sem del tako ambicioznega projekta, kot ga ima PSG. Ta je v Evropi unikaten. V Parizu me čakajo še lepe stvari, poskušal bom pomagati, da klub zraste v evropskega velikana," je ob podaljšanju pogodbe dejal Di Maria.

Di Maria je iz Rosaria Centrala v Evropo prišel leta 2007, njegov prvi evropski klub je bila Benfica. Po treh letih igranja v Lizboni se je preselil k Realu iz Madrida, leta 2014 pa je prestopil v Manchester United.

Leto pozneje so ga Angleži za 60 milijonov evrov prodali PSG, za katerega je v 150 tekmah dosegel 57 golov in prispeval še 58 asistenc. S klubom je leta 2016 in 2018 postal tudi državni prvak, osvojil pa je tudi po tri lovorike v ligaškem in francoskem pokalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice