Šport
3033 ogledov

Kriki bolečine, ki šokirajo

dvigovanje uteži Print Screen
Francoska dvigovalka uteži je utrpela dvojni zlom roke.

Na evropskem prvenstvu v dvigovanju uteži se je hudo poškodovala 30-letna Gaelle Nayo Ketchanke. Francozinja, ki je nastopila v kategoriji do 76 kilogramov, je dvakrat neuspešno poskusila dvigniti 110 kilogramov, v tretjem poskusu pa je njena leva roka popustila pod (pre)velikim pritiskom in se zlomila kot vejica.

Nesrečna tekmovalka je kričala od bolečine. Režiser prenosa se je raje osredotočil na pretresene člane njene ekipe, medtem ko so v ozadju še vedno odmevali njeni kriki.

Pregled v bolnišnici je pokazal, da se je njena roka zlomila na dveh mestih, za nameček pa je utrpela še hudo poškodbo komolca. Trikratna evropska podprvakinja je na družbenem omrežjih pohvalila delo zdravniške službe in zapisala, da jo v domovini čakajo dodatna testiranja.

Občutljivim ogled posnetka odsvetujemo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je sors de ces championnats d'Europe pas de la meilleure des manières, avec une blessure au coude à l'arraché à 107kg après avoir remporté la médaille de bronze à 103kg. J'ai reçu énormément de messages de soutien qui m'ont fait chaud au cœur et nous attendons mon retour en France pour faire des examens complémentaires. Je tiens à remercier le staff médical et technique de la Fédération qui ont très vite réagis et qui sont à mes côtés. mes entraîneurs et mes collègues de L'équipe de France. Je reviendrai vers vous pour des nouvelles... #weightlifting #batumi #staypostive #goodvibes #blessed #pasletemps

A post shared by Gaelle KETCHANKE NAYO🇨🇲🇫🇷 (@gaellaketchanke) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.