Slovenija
6563 ogledov

"Prideš v kopalnico, pogledaš to pipo, te mine ..."

Plaža Strunjan Nataša Čepar
Ogorčen slovenski turist je svojo izkušnjo dopustovanja na bone opisal v spodnjem videu.

"Soba nas je prišla 120 evrov, s polomljenim stolom, rjava. Prodali so zgodbo luštnega apartmajčka," na Facebooku v videu razlaga Klemen Lampič, ki je turistične bone uporabil za namestitev v strunjanskih apartmajih Salinera. "Prideš v kopalnico, pogledaš to pipo, te mine se sploh stuširat. To je bilo 500 evrov na teden. Ta vrata, mislim, da so bila od leta 1984 že ene trikrat vlomljena. Vsakič so malo pobarvana ... "

Iz Save Turizma, ki ima v lasti navedeni apartma so za spletni portal 24ur.com povedali, da so apartmaji Salinera kategorizirani kot apartmaji nižje kategorije. "Oprema v njih je preprosta in starejša, vendar se zelo trudimo, da je funkcionalna," so zapisali.

Lampič, ki je objavil video, v komentarjih poudarja ne le, da je cena za apartma previsoka, ampak da apartmaja v takšnem stanju sploh ne bi smeli oddajati. Z njim se strinjajo v komentarjih tudi drugi. "Groza," pravi ena izmed njih. "Tudi jaz bila tam pred štirimi leti. Že takrat je bilo grozno in še vedno isto."

Počivalšek: "Spoznali bomo skrite kotičke naše domovine"

interpelacija Zdravko Počivalšek Slovenija Presenetljiva izjava ministra o turističnih bonih

O uporabi turističnih bonov je včeraj na tiskovni konferenci govoril tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek. Dejal je, da so turistični boni dokazali, da je Slovenija zanimiva turistična destinacija tudi za Slovence. "Imeli bomo še en učinek, v večji meri bomo spoznali vse skrite kotičke naše lepe domovine," je dejal. "Verjamem, da bo delež slovenskih turistov v prihodnje tudi zaradi teh bonov večji."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • optimist11 08:59 22.julij 2020.

    Boni niso bili dani zato, da nam plačajo celoten dopust, ampak da nas spodbudijo da gremo na dopust in zraven še kaj zapravimo. Dejstvo je, dane privatniki ne hotelirji letos niso kaj dosti obnavljali in urejali okolic, ampak so sedaj ...prikaži več na hitro odprli , da iztržijo kar se da. Ne zavedajo se pa dolgoročnih posledic. V Posočju je enako- neurejena okolica DOLOČENIH hotelov, zaprti bifeji do 12 ure, ne moreš jest Ponedeljek, Torek v hotelu in tudi restavracije so zaprte. Potem pa zapravi, če imaš kje

  • Covid_1984 20:30 21.julij 2020.

    slovenija je butična destinacija 5* doživetij :D

  • Avatar praufo
    praufo 19:59 21.julij 2020.

    no možakar očitno tale biznis jemle preveč resno ... to so drobižki oz. bombončki, zato, da se nabira točkice, tako kot pika kartica li kaj podobnega, sicer je pa brezveze ... zaenkar ne najdem nikogar, ki bi mi kaj pametnega ...prikaži več dal v zameno za kurčev bon, vsi nekej cvikajo