Magazin > VIP
43621 ogledov

Ljubezen po domače: Janez Rebernik v popolnoma novi vlogi!

janez rebernik, tamara korošec Facebook
Ne le resničnostni zvezdnik, tudi model …

Junak šova Ljubezen po domače Janez Rebernik ima tudi po televizijski karieri zelo pestro življenje. Za podjetje, v katerem je zaposlen, je namreč posnel oglas, sicer pa Janez, ki je celo predstavnik sindikata delavcev, tudi sicer svojih delodajalcev ne more dovolj prehvaliti: "V podjetju se zelo dobro počutim, dober tim sodelavcev, šefi imajo posluh za zaposlene, brez pritiskov, zelo pa so me podprli tudi, ko sem snemal šov, dopust ni bil težava. Oglas pa sem iz dobre volje posnel že prej, a so ga tokrat ponovno uporabili. Sicer ne delam takih stvavi, a malo za hobi je zabavno. Tudi za prijateljevo podjetje sem posnel nekaj podobnega," pravi Janez, ki ni priljubljen le pri šefih, temveč tudi pri sodelavcih, ki so ga izmed 1800 zaposlenimi izvolili za predstavnika sindikata delavcev njihovega podjetja. 

Janez Rebernik | Avtor: UNIOR UNIOR

Sicer pa mu ni dolgčas niti doma, kjer ima 14 hektarov zemlje in živino, čemur posveča svoje popoldneve, poleg tega da s svojimi stroji pri delu na pomoč priskoči tudi drugim. Nedelje pa so njegove, pravi. Takrat gre rad na motor, v gore ali na morje. V zadnjem času prizna, da mu družbo dela resničnostna zvezdnica, Tamara Korošec, s katero se veliko družita in sta tako rekoč že par, čeprav Janez tega na glas še ne pove: "Rad bi, da moja zasebnost ostane moja, lahko pa povem, da se druživa."

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:59 19.marec 2021.

    Oh ti kmetek ubogi, daj se raje kmečkih opravil drži, kot da se smešiš pred tisto peščico Slovencev, ki slučajno vemo kdo si.

Sorodne novice