Magazin > VIP
90686 ogledov

Ljubezen po domače: Nov mejnik v njuni zvezi

janez rebernik, tamara korošec Facebook
Objavljata vedno več romantičnih fotografij.

Konec januarja je Tamara Korošec, ki je v šovu Ljubezen po domače osvojila srce kmeta Renata Lužarja, a se je zveza lani žal končala, na Facebooku objavila, da je v zvezi z Janezom Rebernikom, kandidatom zadnje sezone omenjenega šova.

renato lužar Magazin Ljubezen po domače: To o Renatovi družinski sreči pravi Tamara

Domnevne zveze nobeden od njiju ne komentira, je pa vest mnoge presenetila, pa ne le zato, ker ju loči 16 let, ampak predvsem zaradi dejstva, da je Tamara Janeza v oddaji Ljubezen po domače na kavču, v kateri so komentirali dogajanje zadnje sezone, raztrgala, saj je bila mnenja, da je ženskar.
janez rebernik Ljubezen po domače Magazin Tamari iz Ljubezni po domače žal za izjave

Med eno od zadnjih oddaj pa je Janez Tamari poslal sporočilo in zapletla sta se v pogovor. Janezu se je lepotička opravičila, saj je spoznala, da je bil v šovu napačno predstavljen.

Sedaj redno objavljata skupne fotografije, Tamara pa je Janeza že obiskala na njegovi kmetiji, kjer je spoznala starše. Kot je povedala za Žurnal24, so jo lepo sprejeli. "Starša sta super, domači in sproščeni ljudje. Njihov dom je topel in simpatičen,“ je še dodala mladenka.

💙!

Objavil/a Tamara L. Vuitton dne Nedelja, 28. februar 2021
Komentarjev 3
  • Majazmaja 10:34 08.marec 2021.

    Samopromotorka. Ker se je o njenem bivšem pisalo več kot o njej, je pač nastavila edinemu iz reality showa, ki jo je hotel.

Sorodne novice