Magazin > VIP
47365 ogledov

Ta priljubljeni junak Ljubezni po domače končno našel ljubezen!

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner POP TV
Njegov brat je ljubezen našel v šovu, on pa …

Se še spomnite bratov Hafner, ki sta ljubezen iskala v šovu Ljubezen po domače? Jaka jo je našel in danes ima s svojo Ano čudovito družinico. Medtem ko je Gašper dolgo veljal za samskega, a očitno je sedaj svojo srečo našel tudi on. "Imam jo in to že nekaj časa. Fino je, razumeva se, a njena želja je, da se je ne izpostavlja. Saj veste, kaj vse to prinese s sabo. Sicer pa mi nismo nobeni znani Slovenci, da bi to koga zanimalo, mi smo navadni vaški posebneži," je za zurnal24.si povedal Gašper.

Razkril je tudi, da ogromno dela, zato mu je pri dekletu pomembno, da to razume. "Kmetija je moj hobi in v štali imam 20 dojenčkov, ki ne morejo počakati, poleg tega pa sem odprl tudi svoje podjetje, v katerem se ukvarjam z oblikovanjem kovin. Zjutraj začnem ob petih in se v hišo vrnem ob 10 zvečer, zato je pomembno, da moje dekle to sprejme in razume, da kmečka opravila in živali težko daš na pavzo," je še odkrito povedal Gašper in dodal, da je bil tudi to eden izmed razlogov, da je tako dolgo čakal na pravo zase. Priznal pa je, da je pred odločitvijo za resno zvezo moral nekaj stvari spremeniti tudi pri sebi. 

Gašper Hafner | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 2
  • Rita_Lawson 13:59 03.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najb0lj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 07:59 03.junij 2021.

    Kdo?!!!

Sorodne novice