Magazin > VIP
10962 ogledov

Ljubezen po domače: V novi sezoni en kup starih obrazov

Tanja Postružnik Koren POP TV
Zakaj tako obsežna reciklaža kandidatov? Se prijavlja premalo ljudi?

Začela se je že peta sezona Ljubezni po domače. V prvem delu smo izvedeli, da sta premalo pisem za nadaljevanje iskanja ljubezni v šovu dobila Miha Pevec in Franc Kemperl. Slednjemu je sicer slabo novico prišla sporočit Danica, ki jo poznamo iz lanske sezone, ko se je potegovala za srce Janeza Marna.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Danica ni bila edina, ki jo oboževalci šova že poznajo. Za Miroslava sta se prijavili Irena Drozg, ki je v 3. sezoni osvojila srce kmeta Milana Tržana, in Joži Lesiček, znana iz lanske sezone, ko je prišla na posestvo Franca Jarca.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV
V drugem delu smo videli tudi Metko Šeškar, ki se je prijavila za Milana, lani pa je v šovu sama iskala ljubezen, a žal neuspešno. Tudi Nano Kotnik že poznamo. Lani je dvignila veliko prahu, ko sta s čebelarjem Damjanom Šalamunom z dotiki še dodatno ogrela masažno kad in povzročila precej nejevolje med dekleti.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV
V peti sezoni bo sodelovala tudi Oksana. Tudi njo že poznamo. Sedaj se je prijavila za Primorca Davida, pred leti pa za Mihaela Kasaša.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV
Za srce Korošice Metke pa se bo potegoval Boštjan Melanšek, ki se je lani trudil okoli Jacqualine Kale.

boštjan melanšek | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 4
  • pofukanavlada22 16:07 13.september 2021.

    zato ker je vse zrežirano, in lažje plačat ljudi ki so že v tem kot iskat nove ki se prodajo za denar in izigravajo kao spontanost v resničnostnih šovih! enako kmetija

  • Ender3 12:42 13.september 2021.

    POptv životari s komercialo in šovi, umsko omejene pa, po novem že iščejo. Medijska zakonodaja bi morala to omejiti postajamo ujetniki oglaševalcev in lobijev.

  • bi_ba 09:30 13.september 2021.

    Da si pa tako prizadet, da greš večkrat v isti šov, zraven pa še zanimiv in simpatičen nisi, z odvečno kilažo, to je pa že izvenserijsko. Očitno se res nihče normalen noče prijaviti. Sicer je pa v hrvaških šovih isto, ...prikaži več tam imajo še kup brezzobih udeležencev in malo umsko zaostalih.