Magazin > VIP
180098 ogledov

Ljubezen po domače: Takšna je bila Sonja Plešnar včasih

Sonja Plešnar Facebook
Za videzom Sonje Plešnar stoji žalostna življenjska zgodba ...

Zgovorna Sonja Plešnar je zvezda letošnjega šova Ljubezen po domače. Drobna Kamničanka svojo ljubezen po ločitvi in dolgotrajnem prebolevanju bivšega (več kot 10 let) išče pred kamerami, bori se namreč za Mitjevo srce. Čeprav jo je slednji kar malce užalil, ko je na prvem zmenku izjavil: "Žensko je včasih težko gledati in poslušati. Pri njej pa ne vem, kaj je težje in kaj lažje," a je za Žurnal24 kasneje razložil: "To je bil prvi vtis. Taka je, kot je. Ustrašil sem se je. Danes se dobro razumeva, v redu dekle je."

Nad Sonjo se tako že zgrinjajo komentarji glede ponesrečenih lepotnih posegov, a gre žal za veliko bolj žalostno zgodbo, ki tiči v ozadju. "V osnovni šoli sem bila buckasta, rada sem jedla. Bila sem grda račka, vedno ob strani, nisem se mogla vklopiti. Pri dvanajstih me je sošolec poklical 'pujsi' in ta stavek mi je še dolgo odzvanjal. Zbolela sem za anoreksijo, nato bulimija, s katerima sem se borila več let. V enem samem poletju sem shujšala za 8 kilogramov. A neznanci so me začeli lepše gledati, začela sem se lepše oblačiti in nositi petke," je razkrila Sonja, ki je ekstremno vitka vse od takrat.

Prav zaradi vitke postave, pa se je kasneje odločila, da gre pod nož. Mislila si je, da si bo z večjimi prsmi dovolila imeti kakšen kilogram več in s tem ugodila svoji in moževi družini, ki so bili zaradi njene drobne postave v skrbeh. Očitali so ji celo, da zaradi tega ne more zanositi, kar ni držalo. 

Pod nož je šla na Nizozemskem, kjer je z bivšim soprogom živela skoraj dvajset let. "Ko sem se zbudila, sem se zgrozila, kaj imam to namontirano, zdele so se mi prevelike. Še danes mi je žal, da se nisem odločila za manjše, ker imam zaradi njih težave pri drži in gibljivosti. Prav zaradi tega še danes nisem naredila licence za fitnes inštruktorico, sem pa inštruktorica zumbe," pove Sonja, ki ima poleg prsi le še en lepotni popravek na zgornji ustnici: "Prisežem pri bogu, vse ostalo je naravno."

"Ker sem v življenju doživela veliko težkega, se je moj obraz enostavno popačil. Od težke ločitve, mamine bolezni, očetove smrti. Ker sem edinka, so mi starši, sploh mama, pomemben faktor. Vsa čustva posrkam. Ko sem kot sestra delala na psihiatriji, pa sem le dobila malo tršo kožo, zato sem sedaj izredno previdna. Nikomur ne bom pustila, da pljuva po meni, vse sem dosegla sama. Tudi sama nikomur ne želim nič žalega, vsem z veseljem pomagam. Kličejo me Jakica Racman, pa naj me, saj je čisto simpatična. Za druge pa sem labod, ker imam lepo dušo,"  še pove Sonja. 

Sonja pred desetimi leti:

Sonja Plešnar | Avtor: Facebook Facebook

 
Sorodne novice