Magazin > VIP
29078 ogledov

Zvezda Ljubezni po domače zaradi razhoda v bolnišnici

kaja grozina Osebni arhiv
Bivši partner je kar leto in pol živel dvojno življenje …

Kaja Grozina, komičarka in iskalka ljubezni iz tretje sezone Ljubezen po domače, kjer se je borila za srce Jake Hafnerja, je lansko leto doživela travmatično izkušnjo, ki se je poznala tudi na njenem zdravju. Povedala je, da je zaradi izgorelosti v bolnišnici preživela skoraj mesec dni, do tega stanja pa jo je pripeljal travmatičen razhod z bivšim partnerjem, za katerega je ugotovila, da je kar leto in pol živel dvojno življenje. Zaradi stresne življenjske situacije je izgubila tudi precej kilogramov.

A očitno res za vsakim dežjem posije sonce in tako je Kaja ponovno našla svojo srečo v ljubezni. Svojega postavnega Tilna je pred kratkim pokazala tudi na Instagramu, čeprav je njuna ljubezen še sveža. Kaja, ki se ukvarja tudi s stand up komedijo, pravi, da ji je najbolj pomembno, da imata s fantom podoben smisel za humor in s Tilnom ga vsekakor imata, še dodaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Grozina (@kajagrozina)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Grozina (@kajagrozina)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice