Magazin > VIP
49619 ogledov

Ljubezen po domače: Sonja razkrila, da je Mitja v šovu sek*** s to kandidatko

mitja rus, sonja plešnar POP TV
Uff, menda ju ni bilo iz spalnice …

Sonja Plešnar, Mitejava kandidatka, pravi, da se je med snemanjem oddaje Ljubezen po domače iskrilo na polno. In to konkretno. "Tri noči sta se z Natašo 'dajala dol 'v njegovi spalnici, medtem ko smo bile pri njem. Rekla sem mu, da to ni pošteno do nas ostalih in jo je zato vrgel iz spalnice. Nataša se je nato spravila name, jaz pa nanjo. To je bil tak 'cat fajt', da dol padeš, boste videli, kaj takega v naših šovih še ni bilo," napoveduje Sonja, ki je priznala, da se je tudi sama malce 'zacopala' v Mitjo: "Mitja je zelo fejst človek in sva si zelo blizu, na snemanju smo se imeli zelo dobro."

Nataša Masten | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Kako pa vročo situacijo z Natašo komentira Mitja? "Brez komentarja. Kaj čem govoriti, naj si misli vsak svoje," je bil jedrnat in situacije z Natašo ni želel potrditi, niti zanikati.

Sicer pa to ni Sonjina prva izkušnja z resničnostnim šovom, sodelovala je že v Ribi na oko, zato ji je prijatelj Nejc Rek, nekdanji Barovec, svetoval, da je zanimiva in prav rojena za medije. Med popolnim zaprtjem zaradi korone se ji je tako nasmehnila sreča, povabili so jo k sodelovanju, napisala je pismo Mitji, podpisala pogodbo in šla v šov Ljubezen po domače. Vse ostalo boste videli v šovu ...

Kako se je Nataša ponoči izmuznila k Mitiji v posteljo, pa si lahko pogledate TUKAJ

Komentarjev 3
  • simona38 22:27 03.oktober 2021.

    Očitno so mu všeč lahke ženske in to Nataša je.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:59 29.september 2021.

    Kakšne kreatuire. Tole verjetno tudi eden od njih nima vseh dilc pribitih.

  • Albatroz 10:24 29.september 2021.

    Zakaj pa ne kuha pere in čisti si lahko sam kot si je do sedaj delal vse do sedaj. Zmotno mišljenje žensk da moški potrebuje kuharico in čistilko, da je zadovoljen.

Sorodne novice