Magazin > VIP
50585 ogledov

Sonja iz Ljubezni po domače: Sorodniki se je sramujejo

sonja plešnar Voyo
Nekoč jo je to zelo bolelo.

Sonja Plešnar, kandidatka šova Ljubezen po domače, je zagotovo nekaj posebnega. Odkrita in iskrena, glasna, a obenem ranljiva. Njen videz javnost rada komentira. Pravijo, da je videti plastično. Kaj tiči za njeno podobo, nam je razkrila v pretresljivem pogovoru, ki ga najdete TUKAJ, na Facebooku pa je spregovorila o svojih laseh. "Nisem plastična, edino, kar je plastično na meni, so moji podaljški. Moji lasje na trenutku izgledajo kot omelo in posledično delujem kot strašilo, predvsem zato, ker sem včasih zelo vitka in delujem malo kot vesoljček. Ta videz je bil 12 let krinka in zid med mano in zunanjim svetom.“

Z negativnimi komentarji se je naučila živeti, zaradi njih se je prelevila v bolj samozavestno osebo. "Ali me ljubiš ali sovražiš. Izbira je tvoja. Tudi vaše sovraštvo in negativni komentarji me čisto nič ne ganejo. Sem in bom ostala pozitivna oseba in imela pozitivne misli, pa če ljudje še tako hodijo po meni. Sem, kar sem. Vse, kar imam, sem zgradila sama in sem ponosna na to. Pozdravljam in ljubim tiste, ki me imajo radi. Jaz in vi gradimo boljši, ljudem bolj prijazen svet. Kdor pa se me sramuje in med njimi so žal tudi moji sorodniki, ker ne dosegam normativov po njihovi meri … Pa naj. Me ne boli več. Me pa je. In to zelo. Ostajam pozitivna in nikomur ne pustim, da me žali. Če nimate nič dobrega za povedati, potem raje svojo negativnost spremenite v kreativnost,“ še pravi ljubezni željna tekmovalka, ki se je več kot očitno prikupila tudi Mitju Rusu. Kako grdo je gledala njena konkurentka, ker od Rusa ni dobila pričakovane pozornosti, si lahko ogledate TUKAJ.
 

Komentarjev 1
  • Janez 15:16 22.september 2021.

    Škoda, ko je imela naravne lase in je bila brez plastičnih operacij je zgledala simpatično. Sedaj deluje strašljivo in sledi plastike so očitne.