Magazin > VIP
15723 ogledov

Ljubezen po domače: Nataša Sonjo in Mitja postavila na laž

nataša masten voyo.si
Čeprav o tem govori cela Slovenija, se to v resnici sploh ni zgodilo …

V šovu Ljubezen po domače naj bi se že prvo noč strastem predajala Mitja in njegova kandidatka Nataša, ki je ponoči smuknila k njemu v posteljo. To je, tako v zadnjem delu šova kot za zurnal24.si, povedala Sonja Plešnar, ki se v šovu tudi bori za Mitjevo srce, slednji pa njenih navedb ni zanikal. A Nataša pravi, da temu ni tako in da je resnica daleč od tistega, kar je prikazano na televiziji.

"Prvo noč sem res šla k njemu v posteljo, ker je Sonja ropotala z lonci sredi noči, medtem ko sem jaz spala na kavču, a nisva seksala. Nato pa je on spal na kavču, jaz pa v njegovi spalnici. Jaz nisem tako lahka," je za zurnal24.si povedala Nataša, na vprašanje, zakaj že pred kamerami ni zanikala, da sta spala skupaj, kot je to trdila Sonja, pa je odgovorila: "Ni se mi dalo kregati z njo. Ona se je cel čas ukvarjala z mano in ne z Mitjo. Ni uravnovešena. Z njo se nimam več želje srečevati."

Je pa Nataša priznala, da ji je Mitja všeč in da ima z njim normalne odnose, moti jo le, da kadi in pije. Ali se je med njima razvilo kaj več, pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Povedala je le, da je v času snemanja stkala številna prijateljstva in ji ni žal, da se je prijavila, čeprav je to storila bolj iz dolgočasja. "Med karanteno nisem imela službe in sem se prijavila. Malo zato, da si popestrim vsak dan in pa tudi zato, ker sem od nekdaj želela videti, kako to poteka na televiziji," je še dodala.

Kako Mitja in Nataša v šovu nista zanikala vročega dogajanja, ki jima ga je pripisala Sonja, pa si lahko ogledate TUKAJ

Komentarjev 1
  • sonja1 17:35 07.oktober 2021.

    V šovu bomo imeli zelo lepo priliko videti kdo v šovu je res neuravnovešen. Vsak si bo lahko za sebe ustvaril svojo sliko Dogodki ki so resnični in ne zaigrani kot nekateri to morda mislijo . Bodo več kot zgovorni ...prikaži veči Se podpišem pod to . Sonja Plešnar

Sorodne novice