Magazin > VIP
23589 ogledov

Junak Ljubezni po domače priznal, da že 5 let ni spal z žensko

ljubezen po domače, Franci Kemperl Pop TV
Kmet presrečen, da je noč preživel tako blizu dame …

Junak podeželja, gozdar in gasilec Franci Kemperl, je s prihodom kandidatke Danice na njegovo posestvo kot prerojen. Tudi zato, ker je po dolgem času zapustil svojo kmetijo, ki mu jo voditeljica Tanja Postružnik Koren ta čas prenavlja, in si privoščil oddih. Čeprav sta se z Danico odločila, da bosta noč preživela v ločenih spalnicah, je bil Franci presrečen. V kamero je povedal, da je minilo že 5 let, odkar je kje skupaj prespal z žensko. Na zadnje se mu je to zgodilo pred leti, med izletom v gore. Zjutraj se je tako zbudil srečen in poln energije ter svoji Danici pripravil kraljevski zajtrk.

Ta mu  ni ostala dolžna, temveč je garaškemu Franciju pripravila sanjsko presenečenje, ki si ga je že dolgo želel. Kakšno, lahko TUKAJ preverite še pred predvajanjem najnovejše oddaje šova na televiziji. 

Francija so v šov sicer prijavili njegovi kolegi gasilci, ki so jima z Danico ob romantični večerji tudi zapeli. Povedali so, da je Franci zelo dober človek in mu zato želijo, da bi si čim prej našel družico. Junak podeželja morda ljubezni res še nima, ima pa zato zlata vredne prijatelje. 
 

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:57 21.oktober 2021.

    Za tem modelom niso in nikoli ne bodo v vrsti stale, pa ima lahko 100x zlato srce. Ja tko pač je.

  • Johny 17:31 21.oktober 2021.

    Upam, da mu bo reklama gospodične Ane H. Fetih prinesla več možnosti za uspeh? Upanje itak vedno umra zadnje...

  • rafo 14:30 21.oktober 2021.

    tudi še naslednjih petnajst ne bo

Sorodne novice