Magazin > VIP
9097 ogledov

Blamaža v Ljubezni po domače: Tega kiksa Mihaela ni mogla spregledati

uroš bilban
1/2
voyo.si
Uroš je bil poln sladkih besed …

Za srce Mihaele Krajnc se je v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače potegoval tudi Uroš Bilban, ki se je domislil prav posebne geste. Na roko si je napisal njeno ime, a se je zmotil in namesto Mihaela napisal Mihela.

"Samo zate narejena, z največjo ljubeznijo. A te fascinira, kakšni so občutki?“ jo je vprašal. Mihaela se je zasmejala in odgovorila: "Da si 'a' izpustil.“

uroš bilban | Avtor: voyo.si voyo.si

"Nisem pa izpustil svojih čustev do tebe, sem se potrudil maksimalno, da bi bila vesela in se tako lepo nasmihala in rekla, da je Uroš car številka ena,“ se je znašel ljubezni željan kandidat, ki pravi, da se je v mladenko zaljubil na prvi pogled. "Jaz hitro ugotovim in hitro iskrica preskoči. Jaz se enkrat zaljubim in se zaljubim za zmeraj,“ še pravi Bilban.

Za Žurnal24 pa je tekmovalec povedal, da se je za to gesto odločil v zadnjem trenutku in da z napako Mihaele ni želel prizadeti ali se iz nje norčevati. "Živel sem na vasi in smo Mihaelam rekli Mihela," je razložil. Na vprašanje, ali se je res zaljubil, pa je odgovoril: "Pač poskusil sem. Na koncu sem videl, da sem izpadel butelj, a sem kljub temu ponosen, da se gledam po televiziji."

Neprijetno situacijo si lahko ogledate TUKAJ.
 

 
Komentarjev 3
  • George_Herrera 14:05 10.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • bi_ba 12:52 10.oktober 2021.

    Le kje najdejo tako ubrisane ljudi ?

  • Janez_53 10:36 10.oktober 2021.

    Da si ponosen, če se" lahko na televiziji gledaš, kakšen butelj si izpadel", pa moraš biti res posebej usekan.