Magazin > VIP
7740 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatkina mama kritična do Davida

david krulčič voyo.si
Pravi, da ni primeren za njeno hčerko.

V letošnji sezoni šova Ljubezen po domače spremljamo tudi mamo in hčerko, Cecilijo in Manjo. Cecilija se poteguje za srce Poptevejevega ženina Milana Podgornika, Manja pa za srce Davida Krulčiča. Voditeljica šova Tanja Postružnik Koren je oba para povabila na svečano večerjo – skupaj!

david krulčič | Avtor: voyo.si voyo.si

To nikakor ni bilo všeč Davidu. "Nič ne pomeni, če spoznam mamo, preden še hčerke dobro ne poznam. Če ti spoznaš hčerko, bom z njo in ne mamo in hčerko. Mamo spoznaš čez nekaj časa, ne v istem trenutku, ko spoznavaš hčerko. Manjo poznam tri dni, mislim, da je to malo prehitro. Meni je to prehitro,“ je potožil v kamero, za mizo pa je (malo v šali in malo zares) rekel: "Nista mogla iti kam drugam?“

"David je pač posebnež. Je mlad, poln energije, včasih vzkipljiv. Če mu takoj ustrežeš, imaš največ od njega. Tista, ki ga bo izbrala ... če bo to lekcijo osvojila, bo imela od njega največ,“ ga je ocenil Milan, Cecilija pa je povedala, da se ji David ne zdi primeren moški za hčerko. "Iskreno povedano. David se mi zdi neprimeren za mojo hčerko. Prvič kot prvič, ne zna se obvladati. Drugič kot drugič, je zelo eksploziven,“ je razložila.

Manja je sicer potožila, da ji David daje mešane signale, in da se je za mizo več pogovarjala z maminim izbrancem kot s svojim. 

Davidovo obnašanje pred morebitno bodočo tašču, si lajko ogledate TUKAJ.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.