Magazin > VIP
97808 ogledov

Huda družinska tragedija junaka Ljubezni po domače

david krulčič POP TV
Zdi se vedno nasmejan, a pred štirimi leti je njegovo družino udarila kruta usoda.

32-letni David Krulčič, ki trenutno v šovu Ljubezen po domače išče svojo družico, je zelo navezan na svojo družino. V šovu smo že lahko videli njegovo starejšo sestro, ki je prišla preveriti kandidatke. Zelo pa je navezan tudi na babico in ravno zaradi njene starosti, kandidatke v času šova ne bivajo v Davidovi družinski hiši, pač pa jim je najel sanjsko posestvo z bazenom. 

A žal v Davidovi družini ni vse tako idilično, pred štirimi leti jih je namreč udarila kruta usoda. Kot je pred časom povedal za portal 24ur.com, je v prometni nesreči izgubil očeta in to le 500 metrov od doma. Na motorju ga je skoraj pred pragom domače hiše zbil avto. Davidova družina je v težkih časih oporo našla drug v drugem. Popov ženin pa nadaljuje očetovo tradicijo, v njegovem vinogradu je posadil oljke in se posvetil pridelavi zdrave hrane. 

Za Davidom sta sicer dve daljši zvezi, prvo je ohranjal celih 12 let, a se žal ni izšla. Prav tako se ni izšla njegova zadnja zveza, ki jo je imel s kar 12 let starejšo izbranko. Tudi Davidova sestra si zato želi, kot je povedala v šovu, da bi si tokrat izbral mlajšo družico. 

Najnovejši del šova Ljubezen po domače si lahko še pred predvajanjem na televiziji ogledate tukaj:

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 3
  • David_Boyle 16:08 22.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Majazmaja 08:40 22.oktober 2021.

    ''... ne bivajo v Davidovi družinski hiši, pač pa jim je najel sanjsko posestvo z bazenom.'' -> posestva ni najel on, ker v nasprotnem primeru bi bilo njegovo, pač pa ga je najela produkcija, saj v nasprotnem primeru ne bi ...prikaži več mogel sodelovati. Če bi bilo ''sanjsko posestvo'' njegovo, mu ne bi bilo treba iskati žensk po nekih reality showih - če drugega ne, bi ga zahakljala kaka sponzoruša.

Sorodne novice