Magazin > VIP
28565 ogledov

Znana Slovenca vse naplahtala, da sta par

janez rebernik, tamara korošec Facebook
To pa je presenečenje!

Tokrat je v oddajo Ljubezen po domače na kavču Janez Rebernik, junak 4. sezone šova, povabil še Tamaro Korošec, ki je v 2. sezoni šova Ljubezen po domače osvojila srce Renata Lužarja, a sta se kasneje razšla. Čeprav se je govorilo, da sta se kasneje romantično povezala Janez in Tamara, na Facebooku sta celo imela označeno, da sta par, pa temu naj ne bi bilo tako. Tamara je bratoma Hafner, ki sta tudi že sodelovala v šovu, zatrdila, da sta z Janezom le dobra prijatelja in da sta se s podatkom, da sta par, le malce poigrala z javnostjo.

To je v kamero potrdil tudi Janez, ki pravi, da je med njima s Tamaro prevelika starostna razlika in da sta le prijatelja, da pa je Tamara super punca, ki ji želi enega super fanta. Brata Hafner jima nista čisto verjela, Gašper je rekel, da Tamara prelepo gleda Janeza, da bi bila med njima le prijateljska vez. 

A je Janez tudi za zurnal24.si potrdil, da sta se res malo šalila z javnostjo in potrdil, da je med njima le prijateljstvo. 

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:57 25.oktober 2021.

    "Znana Slovenca vse naplahtala..."??? Kdo pa sta ta dva "znana Slovenca", da jima je ratal vse naplahtat? Namreč zanima me v imenu tistih "80%" naplahtanih Slovencev, ki nimamo pojma kdo ta dva modela sta!?

  • Melinda_Owens 16:14 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • peter992 16:08 25.oktober 2021.

    Žalostno,pa tako trdno smo bili prepričani, da je res.

Sorodne novice